oTta wrote:
no se mu point oligi. kerge on öelda, et pole, aga tõesta ära. õhku sa ka ei näe, aga tead, et seda on ja hingad.
see pole kaugeltki võrreldav. õhu olemasolu on väga lihtne tõestada ka selle olemasollu mitteuskujale.
sedagi on vähe, sest ükski võimeid omav isik pole veel end ilmutanud. küll aga on sinna roninud hulgaliselt hulle ja enesepettuse ohverid. samas pole 100000 sugugi vähe. sommid pakuvad sama lõbu eest €5000 ja kui ikka keegi leiab, et 100K on vähe, siis võtku seda lennupiletirahana new yorki randilt miljoni taala äratoomiseks...
Beloved wrote:
Aga ausalt öelda käib mulle närvidele mõnede inimeste suhtumine, kes nagu jonnakad lapsed nõuavad, et neile uut mänguasja näidataks. Just siis, kui neile sobib. Just seal, kus neile sobib. Teadmata, mida need võimed endast tegelikult kujutavad, teavad nad millegipärast väga täpselt, mida NEMAD tahavad näha ja mille eest nemad maksavad. Põmst on täiesti võimalik, et nõutakse võimatut ja siis kui seda ei saada, siis tänitatakse, et näh, üldse mingeid võimeid polnudki.
aga minule käivad hullult närvidele sellised para-apologeedid - inimesed, kes ise võimeid omamatagi parasõdades matrossovitena oma kehadega skeptikute dzottidele viskuvad, teades täpselt, mis need võimed on, mida need endast kujutavad, kus töötavad, kunas töötavad ja millistel tingimustel töötatavd. lisaks veel ka seda, et ega tõelised tegijad ei tulegi oma võimeid kuskile demonstreerima
võta või jäta - näita või ära näita. 100K ootab.
Beloved wrote:
Täpselt samasugune nahhaalsus šokeeris mind, kui vaatasin ameeriklaste Ghost Hunter'sit. Põmst, inimesed ei tea, millega nad tegelikult vastamisi on. Nad üritavad mõõta mingit nähtust oma kodukootud vahenditega, PROVOTSEERIVAD nn. vaime (aga kes see ütleb, et tegu on abitute surnud inimestega? võib-olla MISKI kasutab nende mälestusi või vastab lihtsalt uurijate ootustele?). Kokkuvõttes nad avastavad kosmost, aga ilma kaitsva skafandrita, toetudes mingitele vanadele müütidele, mis võivad olla umbes sama usutavad et äikest tekitab Thor, piksejumal.
ghosthunterist rääkides: need tüübid ei varja ju ka ise, et nad asju lavastavad