It is currently Thu Sep 09, 2010 2:38 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Selgeltnägijate tuleproov NB! Sergei=Saatan?
PostPosted: Fri Nov 13, 2009 2:54 pm 
MVO
 WWW  Profile

Kui viimast saadet ei näinud, siis KINDLASTI vaadake seda kordusest kolmapäeva öösel 00:45 paiku, sest seal tuleb juttu Saatanast ja Sergeist, kes peab end oma päris teistsuguse maailmavaate järgi Saatanaks ja mees tõepoolest on hämmastavalt võimekas surnutega suhtlemises ja nende välja kutsumises.
NB! VAADAKE KINDLASTI kuna oma arutelu lõpetab Sergei sõnadega "Kui ma tõesti olen Saatan ja oma võimetega aitan teisi (ala selle kadunukese otsimine), siis on ju Saatan HEA" millele järgneb väga salakaval muie. Arvan, et tema avaldus päris MÕNUSALT ärritas kristlasi :)

AD

Post subject: Re: Selgeltnägijate tuleproov NB! Sergei=Saatan?
PostPosted: Fri Nov 13, 2009 10:10 pm 
ESF Admin
 WWW  Profile

Total offtopic, see AD mõjub naljakalt seal all ;)
Nii kutsutakse mu naist meil (AngelDark) :D

ontopic:
Kedagi milleski süüdistada on alati lihtne, eriti kui endal kehvasti läheb...
Siis kipub ju ikka keegi või miski muu süüdi olema. Mis parata, "tavalised
inimesed" eriti vastutust ei kummarda... :D

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 12:19 am 
Fallen Soul
 Profile

teen veidi offtopicut, aga tuli üks osa meelde kus pidi ära arvama, et millise lina all on kõige varem surnud inimene. siis üks ütles ainult, et ta ei tunneta, et keegi neist inimene võiks olla :D ma usun, et selle oleks ka mina ära arvanud :lol: keegi ei lubaks sellisesse saatesse surnud inimest :lol:

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 12:59 am 
ESF Admin
 WWW  Profile

Aga "loogikud/skeptikud" panid seal ikka hellalt, mitte ainult puusse, vaid anaali... :D
Nende nn. "surnutega"...

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 2:42 pm 
Fallen Soul
 Profile

pole vist seda kohta vaadanud :)

PostPosted: Sun Nov 15, 2009 3:24 am 
minu poolt vaid jõudu idiootidele, kes tõesti usuvad, et kellelgi üleloomulikke võimeid on.

see on küll tehniliselt veidike etteruttav (vastavasisuline MTÜ on alles loomisel jne), aga käin juba praegu julgelt välja 100'000 krooni isiklikku raha isikule vüi isikute grupile, kes suudab mulle enda üleloomulikke võimeid demonstreerida. juhtumisi mainin siinkohal ka ära, et eelmise aasta tuleproovis osalenutest võttis pakkumise vastu vaid vanaküla (tokroda), kes põrus sajaga. selle aasta saatest pole veel keegi reageerinud (pakkumine on kõigile kättesaadavatele osalistele esitatud privaatselt).

niisiis - kui siin kellelgi mõni üleliigne "võime" pea ümber tiirutab ja samas täpselt 100K millestki puudu jääb, siiis lööme käed ja saame mõlemad õnnelikuks.

kirjuta oma võimetest aadressile raul[ätt]noriabooks.com

PostPosted: Sun Nov 15, 2009 4:05 am 
ESF Admin
 WWW  Profile

Küsimus oleks hoopis selline, et kas ebakonventsionaalsed ja mitte-traditsioonilised meetodid alluvad soovile neid kontrollida, analüüsida, teaduslikult mõistetavaks teha...

Või veelgi täpsemalt: kas inimene peab eitama seda, mida ta vahetult ei koge?

Skepsis on muidugi alati teretulnud, kahtlema peab, aga kas automaatne eitamine on optsioon?

Antud sarjas (ma olen teatavatel põhjustel rahul, et skeptikuteks saatusid sinna "kõigest" need, kes sattusid) lasid skeptikud ennast igatahes päris piisavalt alla...

ps. samas, show ei tõmba ennast jälgima või tulemustest huvituma... senine jälgimine oli juhuslik ja piirdus poole episoodi vaatamisega...

PostPosted: Sun Nov 15, 2009 10:55 am 
MVO juhatus
 WWW  Profile

OT: samuti seda saadet pingsalt ei jälgi, aga parema puudumisel olen vahel igavsest vaadanud.
mulle meeldis se eelmise tuleproovi kutt (pange ja ahjuroobiga), kui ta ütles, et "kui ikka pohhui on, sis pinge maas ja tulemused olemas". irw.
isiklikult ei pea võimatuks üleloomulikke võimeid, aga olen seejuures ääretult skeptiline.

PostPosted: Sun Nov 15, 2009 9:09 pm 
ESF Admin
 WWW  Profile

Kuidas toimib demokraatia? On arusaam ja on tõelisus.
Lihtinimesel on oma illusioon. Illusioon, mida aeg-ajalt isegi "suurena" tunduvate kohtukeissidega toetatakse. Illusioon, et pisike etturike on "määrava tähtsusega" või vähemalt võimeline vajadusel kasvõi "maailmakorraldust muutma". Tegelikult asjad päris nii ei toimi. Etturid kaovad. Ja etturiks võivad osutuda ka inimesed, kes paistavad toitumisahelas päris kõrgel olevat. Kes TEGELIKULT niite tõmbab? MIS tegelikult on reaalsus? Mis või kes on see, kes on kardina taga, kelle hingus meid mõjutab...

Skeptikud lähenevad (vist?) selle nurga alt, et "kuni pole kogenud, ei pea olemasolusse uskuma".

Mina lähenen enam-vähem niimoodi, et "kuni pole läbi isikliku kogemuse ümber lükatud, VÕIB olemas olla".

PostPosted: Sun Nov 15, 2009 10:05 pm 
MVO juhatus
 WWW  Profile

janMortis wrote:
Mina lähenen enam-vähem niimoodi, et "kuni pole läbi isikliku kogemuse ümber lükatud, VÕIB olemas olla".

no se mu point oligi. kerge on öelda, et pole, aga tõesta ära. õhku sa ka ei näe, aga tead, et seda on ja hingad.
kõik on võimalik, aga lissalt igat jura ka ei usu (mõnele vaatad otsa ja sad aru, et mingi šarlatan on).

PostPosted: Mon Nov 16, 2009 3:19 pm 
MVO
 WWW  Profile

janMortis wrote:
Skeptikud lähenevad (vist?) selle nurga alt, et "kuni pole kogenud, ei pea olemasolusse uskuma".

Seda loogikat kipun ka mina järgima, kuid vaatamata sellele on olemas üsnagi veenvaid pilte või videoklippe paranormaalsustest- neisse muidugi suhtun samuti skepsisega vahel kuna need võivad olla alati lavastatud, aga et sari vms paremini nö müüks, siis tehakse need ehk võimalikult reaalsed.

PS! Ma ei saand aint aru, mis värk selle ontopic ja offtopicuga on.. Koht, kuhu topicu panin, oli ju "ÜLDINE". Kas siia siis ei või üldist mulli üles riputada või kuidas see kord on.. foorumite kui seesugustega olen üsna võõras tegelikult. See foorum ongi ainus, kus ma ever olnud olen.. AD oli jah lühend mu userist..no tore, kui see kellelgi veel lühend on...kust mina teadma pidin :|

PostPosted: Mon Nov 16, 2009 7:41 pm 
Lieutenant for Satan
 Profile

Niisama mulli jaoks on erinev foorumi sektsioon.

PostPosted: Mon Nov 16, 2009 7:53 pm 
MVO juhatus
 WWW  Profile

OT: AD ära põe. kui sektsiooniga puusse paned, sis teadjad asetavad õigesse kohta ;)

PostPosted: Mon Nov 16, 2009 10:21 pm 
MVO
 WWW  Profile

Aa okei..no vajab veits harjumist jah. Igatahes tahtsin teavitada sellest viimasest osast Selgeltnägijate tuleproovis.. Ülehomme on siis kordus, kus Sergei Saatana teemal sõna võtab. Tema nägemus Saatanast ei kattu paraku aga eriti satanismiga sel viisil nagu meie seda näeme..suht.

PostPosted: Mon Nov 16, 2009 10:39 pm 
Lieutenant for Satan
 Profile

Kas keegi tõesti eeldas, et Selgeltnägija-Sergei saab olema satanismiekspert? : :lol:

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 6:26 am 
Infernal God
 Profile

See et Sergeid hakati kiiresti satanismiga seostama, oli puhas reklaamitrikk põnevuse kruttimiseks. Ja Sergei mu meelest lihtsalt irvitas selle üle. Isegi algaja, kes taro kaartidega mässab, peaks teadma, et Saatana-kaart ei tähista saatanat.

Muide, Jason, su pakkumine on nigelavõitu, väljamaal on mu meelest juba ammu miljon dollarit välja pandud.

Aga ausalt öelda käib mulle närvidele mõnede inimeste suhtumine, kes nagu jonnakad lapsed nõuavad, et neile uut mänguasja näidataks. Just siis, kui neile sobib. Just seal, kus neile sobib. Teadmata, mida need võimed endast tegelikult kujutavad, teavad nad millegipärast väga täpselt, mida NEMAD tahavad näha ja mille eest nemad maksavad. Põmst on täiesti võimalik, et nõutakse võimatut ja siis kui seda ei saada, siis tänitatakse, et näh, üldse mingeid võimeid polnudki.

Täpselt samasugune nahhaalsus šokeeris mind, kui vaatasin ameeriklaste Ghost Hunter'sit. Põmst, inimesed ei tea, millega nad tegelikult vastamisi on. Nad üritavad mõõta mingit nähtust oma kodukootud vahenditega, PROVOTSEERIVAD nn. vaime (aga kes see ütleb, et tegu on abitute surnud inimestega? võib-olla MISKI kasutab nende mälestusi või vastab lihtsalt uurijate ootustele?). Kokkuvõttes nad avastavad kosmost, aga ilma kaitsva skafandrita, toetudes mingitele vanadele müütidele, mis võivad olla umbes sama usutavad et äikest tekitab Thor, piksejumal.

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 11:55 am 
Satanic Witch
 Profile

Ei tea. See mänguasja näitamise nõudmist toetav nahhaalsus on ju sama hea, kui see, et keegi tuleb mänguasjaga, ütleb et see teeb imet ja et kogu maailm peab nüüd teda kuidagi eriliselt kohtlema, sest tema ütleb, et ta mõmmi räägib, kui kedagi teist ümbruses pole.

Aga Ameerikas tehaksegi muidugi valdavalt kõigest farss.

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 2:57 pm 
oTta wrote:
no se mu point oligi. kerge on öelda, et pole, aga tõesta ära. õhku sa ka ei näe, aga tead, et seda on ja hingad.

see pole kaugeltki võrreldav. õhu olemasolu on väga lihtne tõestada ka selle olemasollu mitteuskujale.

Beloved wrote:
Muide, Jason, su pakkumine on nigelavõitu, väljamaal on mu meelest juba ammu miljon dollarit välja pandud.

paistab, et sedagi on vähe, sest ükski võimeid omav isik pole veel end ilmutanud. küll aga on sinna roninud hulgaliselt hulle ja enesepettuse ohverid. samas pole 100000 sugugi vähe. sommid pakuvad sama lõbu eest €5000 ja kui ikka keegi leiab, et 100K on vähe, siis võtku seda lennupiletirahana new yorki randilt miljoni taala äratoomiseks...

Beloved wrote:
Aga ausalt öelda käib mulle närvidele mõnede inimeste suhtumine, kes nagu jonnakad lapsed nõuavad, et neile uut mänguasja näidataks. Just siis, kui neile sobib. Just seal, kus neile sobib. Teadmata, mida need võimed endast tegelikult kujutavad, teavad nad millegipärast väga täpselt, mida NEMAD tahavad näha ja mille eest nemad maksavad. Põmst on täiesti võimalik, et nõutakse võimatut ja siis kui seda ei saada, siis tänitatakse, et näh, üldse mingeid võimeid polnudki.

aga minule käivad hullult närvidele sellised para-apologeedid - inimesed, kes ise võimeid omamatagi parasõdades matrossovitena oma kehadega skeptikute dzottidele viskuvad, teades täpselt, mis need võimed on, mida need endast kujutavad, kus töötavad, kunas töötavad ja millistel tingimustel töötatavd. lisaks veel ka seda, et ega tõelised tegijad ei tulegi oma võimeid kuskile demonstreerima :twisted:

võta või jäta - näita või ära näita. 100K ootab.

Beloved wrote:
Täpselt samasugune nahhaalsus šokeeris mind, kui vaatasin ameeriklaste Ghost Hunter'sit. Põmst, inimesed ei tea, millega nad tegelikult vastamisi on. Nad üritavad mõõta mingit nähtust oma kodukootud vahenditega, PROVOTSEERIVAD nn. vaime (aga kes see ütleb, et tegu on abitute surnud inimestega? võib-olla MISKI kasutab nende mälestusi või vastab lihtsalt uurijate ootustele?). Kokkuvõttes nad avastavad kosmost, aga ilma kaitsva skafandrita, toetudes mingitele vanadele müütidele, mis võivad olla umbes sama usutavad et äikest tekitab Thor, piksejumal.

ghosthunterist rääkides: need tüübid ei varja ju ka ise, et nad asju lavastavad :roll:

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 4:32 pm 
ESF Admin
 WWW  Profile

Tõestamine oleneb kõik intelligentsi tasemest. Samuti sellest, kuidas keegi sama sümboolikat/objekti/mõistet lahti seletab. Püüa sa tõestada õhku inimesele, kes näiteks ei saa mikroskoobi tööpõhimõttele kohe kuidagi pihta, sest tema "on kasvanud ja kasvatatud teistsuguses keskkonnas toime tulema" (Miskipärast lööb ette Hea Uus Ilm, aga Metslane oli oma barbaarsusest hoolimata vähemalt lahtise mõtlemisega.).

Meil on üldiselt kerge ette kujutada, et keegi on meist madalam ega suuda tänu oma primitiivsele mõtlemisele meid mõista, ega meie pühasid tõdesid (ntx. füüsikaseadused) omaks võtta. Küll aga on meil raskem ette kujutada (reaalselt, mitte vaid verbaalselt jutujätkuks) iseennast sellise primitiivse massi osaks.

Üldiselt võib eitada/jaatada Jumalat/Saatanat, võib ka lähtuda oma kogemusest või selle puudumisest. Aga, inimese meeli on nii kerge petta. Ja vaadake muinasjutte... kuidas ükshaaval kõik need lendavad laevad ja muud Vinged Vidinad reaalsuseks saavad. Ilmselgelt peab inimeste arusaamu maailmast ümber organiseerima või vähemalt olema reaalselt valmis neid ümber seadma (lähtudes sellest, et mainitud protsess on jätkuv, ega ole veel kaugeltki lõppenud)...

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 6:31 pm 
Infernal God
 Profile

Jason wrote:
aga minule käivad hullult närvidele sellised para-apologeedid - inimesed, kes ise võimeid omamatagi parasõdades matrossovitena oma kehadega skeptikute dzottidele viskuvad, teades täpselt, mis need võimed on, mida need endast kujutavad, kus töötavad, kunas töötavad ja millistel tingimustel töötatavd. lisaks veel ka seda, et ega tõelised tegijad ei tulegi oma võimeid kuskile demonstreerima :twisted:

Eks mõned, kel võimeid on, olgu need siis kuitahes suvalisel ajal ja arusaamatult töötavad, üritavad õnne proovile panna, et äkki näkkab. Rahaahnus on ilmselt suurem, kui võimalik häbi.
Samas ma isegi ei oleks nii kindel, et kuskil on olemas, peidus, need Tõelised Tegijad. Muidugi, kui oleks, siis, jah, ilmselt oleks nad vägagi peidus, kui tegemist pole just erliselt lollide ja auahnetega. Sest inimene, kes oleks näiteks võimeline ära arvama nt loto võidunumbreid, elaks oma elu ilmselt vangistuses, sunnituna kellegi heaks "töötama". Ja targal poleks vaja seda "miljonit" oma võimete tõestamiseks, kui ta saaks iga kell ise miljoneid hankida.

Jason wrote:
ghosthunterist rääkides: need tüübid ei varja ju ka ise, et nad asju lavastavad :roll:

See võib ka mitte 100% lavastus olla. Lihtsalt oletame, et nad mõne saate tegemiseks lähevad majja, kus peaks nö kummitama, aga mitte sittagi tegelikult ei juhtu, siis nad ehk mõtlevad midagi välja. Kuid, kuna neil on siiski kõvasti tehnikat organiseeritud, oleks lausa ime, kui kunagi kuskil midagi lindile ei saadaks. :)

Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]