Jann..siin on ainult üks väike nüanss juures

ma olen selleni e siis hüpnoosini jõudnud kuna olen suuremal või vähemal määral sellega juba tegelenud 10 a. Alustasin psühholoogiaga inimese käitumisest ja vaimsetest iseärasustest. Olen tutvunud Freudist ...krt teab kelle töödeni välja ja alles nüüd tundub (rõhk sõnal tundub) et suudan (võib olla kujutan endale seda vaid ette...5aastat tagasi teadsin raudselt et suudan nüüd juba kahtlen) tegeleda inimese Auto+sugestioon enesesisendusega.
Sellega peab suht ettevaatlik olema, sa pead inimest tundma läbi ja lõhki, võitma tema usalduse,pead teadma inimese käitumise iseärasusi ning olema 100% konfidentsiaalne ja siis kellele kuidas hakkab asi mõjuma 5-10 seansi järel, kusjuures 1 seanss on minimaalselt 30 min (kui inimene on vastuvõtlik ja usaldab sind). Kui kontakti ei saa ja transsi viimise võtted on kohmakad võid ainult kahju tekitada..... Lohutuseks kõigile, kui inimene ei soovi et teda "hüpnotiseeritakse"

siis pole s võimalik teda viia sügavasse transi seisundisse....Krt nüüd tuli jälle selline pedagoogi la.. la..la..
Kahju et nii vana olen muidu läheks meditsiini õppima ja just psühholoogia teadust psüühikast; (ARGI hingeelu, hingelaad). See olekski potentsiaalne eriala mida õppida ja see siis oleks kolmas kõrgem aga unistamine ei ole keelatud, pean siiski vist leppima kahe kõrgemaga, lihtsalt aeg hakkab otsa saama

Aga edu ja seda tasub uurida siis vähemalt saad teada kuidas ennast mõjutada ja suurendada enesekindlust jne jne varjante on palju kus seda kasutada....ingliskeelset kirjandust on palju kahjuks mul see keel nõksa nõrk, räägitud saan aga meditsiiniline sõnavara ja väga keerulised laused tekitavad raskusi....