{{{RePosting JanMortis}}}
Ma siin hakkasin mõtlema, et kas satanistid ja satanism mõjub keskmisele inimesele ülbe ja üleoleva nähtusena? Või täpsemalt, kas satanismis jookseb mingisugune "varjatud kood", mille tulemusel inimene (satanist siis) võib muutuda kõrvalseisjate jaoks/arust ülbeks ja külmaks? Samuti paneb mind aegajalt imestama see, kuidas kaks satanisti suudavad teineteist mõista ja eriarvamuste korral kasvõi lihtsalt rahule jätta, aga kui üks osapool on "keegi teine", siis need asjad nii lihtsalt ei käi. Ja kujutage ette kui suhtes on üks osapool "keegi teine", kaua selline kooslus suudab eksisteerida, eriti kui pole selliseid "juriidiliselt siduvaid" asju nagu reaalne/registreeritud abielu või laps...
Kusjuures ma rääkisin eespool KESKMISEST inimesest (loe: keskpärane enamus?), need kelle IQ seda võimaldab, ei näe mingit probleemi, kas dialoogi teine osapool on satanist või mitte, see lihtsalt ei loe, kuni konversatsioon püsib intelligentsel tasemel. Ja ei ole just harvad juhud, kus satanist osutub sellises dialoogis "äpuks pooleks", hoolimata nendest nõudmistest, mida satanism satanistile esitab. Paljudele meeldib ju lõdvalt võtta, iseendale reegleid teha ja seega nö. "paaduda"...
Ja ikkagi, ma arvan et nii mõnigi teist on kas otse või kaudu saanud süüdistuse/etteheite, et te olete "ülbe" või "üleolev" või "külm" või "kuri" ja seda kusjuures niimoodi, et teil ei olegi nagu pruukinud midagi eriti teha, lihtsalt olemas olla, iseendana...