rax6 wrote:pigem selle põhjal arvan, et topitakse pokri, et necro on ajanud noortel "kuuli kokku" ja juba massiliselt.
oTta wrote:no ega se raamat targemaks kül ei teinud (mitte, et ma neid loitse varem teadsin). kas on tõesti võimalik, et inimene usub absoluutselt kõike, mida talle räägitakse/ta kuuleb/loeb. eks muidugi - kui väga tahta ja uskuda, sis mõne jaoks võib asi tõene olla (sõltub avameelsusest ja tahtejõust...usust). ise suhtun viimasesse skeptiliselt ja arvestan teost fiktsioonina.
issues wrote:on rägitud ,et seeon kuri raamat ,kuid ennem ma ei usu kui olen selle raamatu omastanud ja läbi lugenud..
rax6 wrote:Loe "ridade vahelt" (jM võib õpetada)
Mees põrkab nurga peal kokku teise mehega, rabelevad ja rapsivad natuke ning teine mees justkui õlekõrrest haarates küsib "lampi": "Mis kell on?" Esimene mees vaatab kella ja vastab. Mispeale teine võidukalt hüüatab: "Haa, vale puha!" ja läheb rahulolevalt edasi. Esimene mees jääb lolli näoga järele vahtima, sest juhtus midagi, mida tema lihtne mõistus ei suuda läbi närida...
Jann wrote:nii necro kui ka maagia puhul üldiselt olen ma seni, kuni pole seda oma soovide ja igade rahuldamiseks õnnestunult kasutanud, seisukohal, et ma arvestan tema olemasoluga, kui n
en tõestust, siis usun, et on olemas.
The_Wraith wrote:Hämmastav, et see teema juba koolenud ei ole. Mina arvan, et see teema ammendus teise postitusega.
Jann wrote:Kriitilist suhtumist igasse arvamusse!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest