Ma oleks täna peaaegu "märkamatult" maha maganud kaks "olulist" tähtpäeva... Steve Jobs sünniaastapäev ja Eesti vabariigi taasisesisvumine. Noh, tegelikult pole need küll üksinda nii märkimisväärsed, aga kaks "säravat tähte" ühele kuupäevale langemine on ikka midagi harukordset.
"Ma ei tea edu saladust, kuid tean, et läbikukkumise võti seisneb püüdluses kõikide meele järele olla." Bill Cosby
Ma ei ole satanist, õigupoolest pean ma seda lapsikuks toora marionetiks mis loodud hävitamaks tõelised Euroopa moraalinormid. Vaid silmakirjalikkus ja killustatus.
See holokas pole küll nüüd asi, mida siin soovida tegelikult..juute ega juudivihkajaid me hulgas vist ei ole..seega jäab külmaks see teema. Satanistide seosest natsidega saab hea pildi ette, kui lugeda vastavat esseed Gilmore teosest "Saatanlikud pühakirjad" seal eraldi essee selle temaatika jaoks lausa...soovitan visata pilk peale - päris hästi ära seletatud.
oTta wrote:Eesti taasiseseisvus 25.jan....no se on isegi mulle üllatus
Põmst tean ise ka, et iseseisvuspäev on 24 veebruaril, aga siis ei pannud kuupäeva tähele. eks ta muidugi piinlik ole, aga selle kohta öeldakse et Shit Happens
"Ma ei tea edu saladust, kuid tean, et läbikukkumise võti seisneb püüdluses kõikide meele järele olla." Bill Cosby