Tere-tere!
Minus tärkas huvi teie ürituse vastu juba aastake tagasi, seoses selle okultistliku poolega (arvatavasti müstifitseerisin teie "ordut" veidike üle).
Ei tahaks uskuda, et kõik teist tegelevad aktiivselt tõsiuskselt saatana kummardamisega, pigem paistab teile meeltmööda olevat see sotsiaalne pool, eh?
Minule on satanismi filosoofia vägagi vastukarva. Eelkõige vast seepärast, et see propageerib materialismi ja egoismi, peab patuks tarbetu uhkuse. Vaidlen ka vastu väitele, et Saatan on kristliku kiriku suurim vaenlane ja ilma selleta ei saaks kristlus eksisteerida. Kristluse suurimaks vaenlaseks võiks lugeda islami, kõik teame ju ristisõdasid ja neo-ristisõdasid (afganistaan, iraak, liibüa jne...). Mina ei vihka islamit. Kristlik kirik on meie kultuuri dekadentsi peasüüdlane (armasta oma ligimest ja võrdsuse dogmad), islami ajalugu ma ei tunne ausaltöeldes, aga seda religiooni ma iseenesest ei oska vihata, kuid moslemid kui inimesed... Need raiped elagu omal maal! Tähtis on säilitada iga rahvus ja kultuur eraldi, mitte neid segada. Segamine solgib, mitte ei rikasta!
Kuskilt teemast siin lugesin ka, et te peate lugu eugeenikast kuid valge vere paremuse dominatsiooni te ei toeta?
Mina aga küll. Põhjamaa veri on kõikide kõrgkultuuride isa ja maailma loovaim veri. Paljud minu teadmised pärinevad Staap02 blogist, kuid sääl on jutt hästi argumenteeritud ja tõestatud.
IQ tstid nätiavad küll, et hiinlastel ja japsidel on maailma suurim keskmine IQ ja mina selleüle ei imesta. Euroopt on juutide poolt sihilikult hävitatud, eurooplaste mõtlemisvõimet igasuguste dogmadega ja VERESEGUNEMISEGA hävitatud, niiet puhast põhjamaa verd leiab vähe. Sellest, kes Hiina asutasid, räägin kunagi hiljem.
Selle punkti kokkuvõtteks:
Teie õpetus kõlab nagu mingid Vana-Kreeka aforismid ja Vanem Edda .
Kuid siiski!!! Ma ei tahtnud teie religiooni halvustada, tõin ülal välja vaid asjad, mis mulle ei meeldi ja et seda kriitikat korvata räägiks ka asjadest, mis mulle istuvad, AGA ma hetkel seda ei tee, kordan vaid end: "eie õpetus kõlab nagu mingid Vana-Kreeka aforismid ja Vanem Edda ." ja need on head asjad.
Kahjuks ma ei mäleta enam mida ma täpsemalt teada tahtsin, kuda on suhted judaismi ja satanismi vahel- võin oletada üpris täpselt... Aga eks te siis kommenteerige.