Feed

Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vastasus?

Usust ja uskumisest mõne "suure vaimse süsteemi" kontekstis...

Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vastasus?

Postby oTta » Tue Jun 28, 2011 4:59 pm

Sowelu SS wrote:Tere-tere!
Nime jätan endateada, vanust on hetkel 17.

Ma ei hakka salgama tõsiasja, et tegelikult ei määratle ma end satanismiks. Minu eesmärk siin foorumis oleks eneseharimine ja ka oma vaate (rahvussotsialism) propageerimine, leida kooskülasid satanismi ja rahvussotsialismi vahel. Kõige suurem sarnasus nende kahe vahel oleks hetkel kristluse (juutluse) vastasus, kuid kõige vastuvõetam asi minujaoks satanismi juures on see, et mõistetakse hukka tarbetu uhkus. Mina aga arvan jaapaanlaste vanasõna järgi "au on väärt rohkem kui elu".

Eks ma siis varsti teen kuhugi sobivasse foorumiharusse teema, et ülal toodud asjadest lähemalt arutleda.

hmm...kas kristluse (juutluse) vastasuse all peetakse siin peamiselt silmas antikristlust..?
kui nii, sis mina paraku satanismi ja rahvussotsialismi kombona antikristlust ei tähelda. v-o ei taipa ma hetkel õige nurga alt läheneda, aga kindlasti oleks huvitav selle kallal urgitseda.
võtame satanismi - palju sellist, mis eelistab omasid...aga sellegipoolest ei põlga võõrast. elitaarsus kehtib, kuid teatud tasemel hinnatakse ka madalalaubalisust.
rahvussotsialism - pole fashismi ja natsismi nii pingsalt kunagi süvenenud, et entusiastiga vaielda, kuid tunnetus oleks nagu just säärane. tõepoolest, ühiseid jooni on taas eelistuste kategooriast, kuid siiski on vähemeelistatute klassil ka mingi väärtus olemas.

mida tähendab "tarbetu uhkus". se väide on täpselt nii subjektiivne, kui palju on inimesi. ma võiksin samuti väita, et jaapanlaste vanasõna "au on väärt rohkem kui elu" ongi suurim (tarbetuim) uhkus, mis üldse olla saab. teades, et satanist just enda elu kõige kõrgemalt ülistab ja väärtustab, oleks varasem väide täielik patt.
aga ma ei väida seda. ka minu jaks on au siiski midagi väärt. kas ta just mu elust rohkem väärt on, sõltub vast asjaolust. iga väiksema totruse pärast ma endale "Hara-kiri't" korraldama ei hakkaks. aga, kui kunagi olukord nõuaks ning minu arust seda väärib, sis võib-olla...ei oska ette hinnata sedasi.
kukkusin laaterdama...et sis, mis on tarbetu uhkus..?
Sul on 2 valikut:
kas lepid olukorraga
või parandad enda jaoks
,

..aga ÄRA VIRISE!!
oTta
Triplicarius
 
Posts: 372
Joined: Mon Sep 27, 2010 11:13 am
Location: mustamäe

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby janMortis » Wed Jun 29, 2011 4:59 pm

MVO BLOG

SATANISM ON inimese tegelikku olemust tunnistav ja ülistav filosoofia/religioon, kus pole kohta enesepettusele, võltsidele ja alusetutele ootustele ega parasiitlikule eluviisile.
NATSISM ON ideoloogia, sotsialismi vorm, mis kaasab rassismi ja ekspansionismi ning omab jaatavat suhtumist seoses Juhile allumise ja tema vankumatu toetamisega.
FASHISM ON totalitaarne reziim ja poliitiline ideoloogia, mis toetab tsentraliseeritud juhtimissüsteemi KOGU riigi üle kuni lihtkodanikuni välja.
Image
User avatar
janMortis
Admin [ESF]
 
Posts: 614
Joined: Sat Sep 25, 2010 6:03 pm
Location: Nõmme

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby Sowelu SS » Wed Jun 29, 2011 6:52 pm

Jätame fašismi üldse jutust välja, mina seda ei viljele ja pole sellesse väga pingsalt süübinud, suurim erinevus NS'i ja FŠM'i vahel poleks, et esimeses seatakse esiplaanile rahvas, teises riik. Sammuti jätame meelde, et rassism pole kummagi maailmavaate osa. NS'i ei saa ka nimetada ideoloogiaks. See on maailamvaade, natsionalismi ja sotsialismi süntees.
Mõtleme nüüd ükskord veel.. :D Kas satanism tunnistab inimese tegelikku olemust rohkem kui NS? EI! Ehk isegi vastupidi, sest te ei tunnista rassidevahelisi erinevusi. NS põhineb bioloogilisel reaalsusel, mis tähendab, et teeb neil vahet ja heidab kõrvale võrdsuse dogmad. Me saame aru, et neegrid on lollemad ja kuritegelikumad kui riigi nimirahvas ja seetõttu ei tohi neid lasta siia parasiteerima, kuid soomlaste vastu pole mul midagi.
MVO blogis olete seega väga umbe pannud. Tuleb aru saada, et mingid hillibilly KKK'lased ja harimatud skinheadid kuskil kinnimajas ei ole natsid, neid võib nimetada rassistideks.
Soovitan teil tutvuda sellise blogiga- http://staap02.wordpress.com/. Garanteerin teile, et seal on paljutki, mis teie mõtlemist kardinaalselt muudab (mitte religioosselt [seda ma muuta teil ei soovi)].


Tarbetu uhkus visto levat teie lehel sõnastatud nii, et
8. Mitte midagi toov uhkus - just see esimene sõna on oluline. Uhkus ise aga on seisund mis viib hoolimatuse tähepanematuseni. Satanismi reegel on: kui see sulle meeldib, siis on hästi. Kui enam ei meeldi, kui oled nurka surutud ja ainus väljapääs on öelda: "andke andeks see oli minu viga", siis tee nii.
, minule kõlab see selgrootuna. Leian sellele punktile mitu vastuolu: "Soovitustest"-
9. ...ja ennem sure, kui alistu.

"Käskudest"-
11. Avalikus kohas ära sega kedagi. Kui keegi sind segab, palu tal lõpetada. Kui ta seda ei tee, siis nuhtle teda tema enda vahenditega (kõne, toon, hoiak, käitumine).
Eks mängi rolli ka mismoodi asja mõista vast...


Aga nüüd tõsisel teemal-
Mina võtan Satanismi poliitiliselt (metapoliitilsielt). Näiteks kristlastel on igas demokraatlikus riigis partei, niisiis poleks mõeldamatu ka Satanistlik partei, kujutaksin seda ette 100% konservatiivsena. Aga kui oleks mingi primitiivne Satanistlik partei, siis mis oleks selle vastased?
Ilmselt populismi ja bolševism. Natsionaalsotsialism propageeris, et materiaalne heaolu pole peamine. Peamine on tervis, tarkus, pere. See on ju igati loogiline, te austavat oma elu ülekõige, aga kas seda tuleb mõista materialismina:
2. Saatan väljendab vitaalset eksistentsi hingeliste soovunelmate asemel!
?

Võtan teemat edasi vähehaaval, nii on vast kergem jälgida ja kaasa rääkida. Ja miks pean tsiteeritud tekst hall olema?
Ma ei ole satanist, õigupoolest pean ma seda lapsikuks toora marionetiks mis loodud hävitamaks tõelised Euroopa moraalinormid. Vaid silmakirjalikkus ja killustatus.

Minu truudus kuulub rahvussotsialismile.
Sowelu SS
Munifex
 
Posts: 18
Joined: Tue Jun 28, 2011 2:43 pm

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby GraMortis » Wed Jun 29, 2011 7:56 pm

Satanism ei promoveeri võrdsust, üldistamine ja grupeerimine on satanistile osalt vastuvõetamatud, sest inimest ei saa vaadelda gruppi iseloomustavate tunnuste järgi. Satanisti kohus on hinnata igaüht tema enda omaduste põhjal laskmata endas kujuneda mistahes eelarvamustel kas väliste või grupitunnuste põhjal.
Sina viimases lauses kirjeldatut ilmselgelt ei rakenda. Lollid neegrid ongi lollid ja lollid kahvanäod on ka lollid, seda, et ühe rassi hulgas on neid protsentuaalselt rohkem, võib ka paika pidada, teatud uuringud on seda ka tõestanud, kuid see ei anna küll alust igat sama välise tunnuse poolest antud gruppi kuuluvat sama puuga lüüa.
Must rass on füüsiliselt tugevaim, kollane rass vaimsetelt võimetelt tugevaim, väidetavalt. Mis valgele rassile jääb?
Kultuurilisest aspektist olen üldjoontes sinuga nõus, kultuurid ei pea segunema, valdaval osal inimestest on parim elada just oma sünnipaiga lähedal, keskkonnas, kus ta üles kasvab. Et aga ei tekiks vajadust inimestel põgeneda või minna paremat elu otsima mujale, on tarvis kiirelt ja järsult tõsta arengumaade elukvaliteeti. See lahendaks ikka väga paljud probleemid ja võõrmaalaste sissevoolamine väheneks järsult. Aga hui oleme nõus selle nimel töötama, sest see ilmselt tähendaks arenenud riikide elukvaliteedi mõningast langemist, teatud monetaarsete huvide piiramist jms. Tõrjumispoliitika töötab ka, aga see väsitab tõrjujat.
"If you want a picture of the future, imagine a boot stomping on a human face - forever." George Orwell
User avatar
GraMortis
Admin [MVO]
 
Posts: 830
Joined: Sun Sep 26, 2010 9:19 pm
Location: Eesti

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby Sowelu SS » Wed Jun 29, 2011 8:22 pm

See, et üks miljonist neegrist ei ole kriminaal, ei tähenda, et tema järeltulija ei ole kriminaal, vast mäletate veel bioloogia tunde, domineeriv geen ja selle domineerimise protsendid. Enda tehtud teemas seletasin endaarust hästi, miks valge on targem kui muu. Valged käisid kuul, valged on loonud kõik esimesed kõrgkultuurid, valged asustasid terve maailma...
Minule on vastuvõetamatu, et rass mis on nõrk, ei saa endaga hakkama, jääb meie tolerantsuse ja rahakoti ülal pidada. Neegrid elavad oma mandril vaid valgete annetustest. Neegrite elukvaliteeti ei anna tõsta, kui nad ise kaastööd ei tee, vaid sülitavad näkku, et ei anta piisavalt. Nad pole suutnud luua ainsatki heaolu ühiskonda.



Aga tegelikult sooviks vastuseid teemal Satanism ja poliitika.
Ma ei ole satanist, õigupoolest pean ma seda lapsikuks toora marionetiks mis loodud hävitamaks tõelised Euroopa moraalinormid. Vaid silmakirjalikkus ja killustatus.

Minu truudus kuulub rahvussotsialismile.
Sowelu SS
Munifex
 
Posts: 18
Joined: Tue Jun 28, 2011 2:43 pm

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby rax6 » Thu Jun 30, 2011 11:29 am

ma ei hakka ropendama, seega võivad seda posti lugeda ka nõrgema närvikavag
a kahvanäod :P
kes mind kauem teavad, need teavad milline rasist ma olin :D aga seosed oma tööga julgen kindlalt öölda, et neegrid (neegrid on neegrid ja murjamid murjamid! mitte segi ajada!!?) on palju kõvema ellujäämis instinktiga kui valged samuti on nad , nagu juba eelpool ööldud, füüsiliselt (eriti vastupidavuselt) mitmeid kordi tugevamad kui valged. nemad ei hakka oma aega kulutama mingi kooli ja õpingute peale, sest neil ei ole seda ellujäämiseks vaja ja neil ei ole selleks ka aega, nad õpivad seda mis on NEILE oluline. seega kas intelikentsud on ikka see, et oskad targutada (tihti mõtetute teemadega mida ei ole sulle ega su perele 100aastat vaja) või on inteligentsus see, et sa oskad ellujääda ka tingimustes kus enamus füülereid kooleks esimese 24h-ga ja Einsteinid 12h-ga?
samuti suksid, anektoote teame me neist kõik aga see on ainuke rahvus mis ei lasknud kristlastel endeid muuta ja suuresti ka sellepärast oli vaja nad ullikesteks tembeldada.
seega ärge võtke üks-ühele.

PS!neegrite nali. "iga kümnes valge on pederast kes käib oma hälvet tänaval kuulutamas." vot. :P
ja sukside "sa oled laisk nagu valge inimene"


NB! ma ei poolda ikka veel "multi-pulti" ühiskonda kus kõik on võrtsed (peded, juudid ja kaltsupead loomulikult võrtsemad), aga kui te ei taha, et murjamid siia tulevad siis ärge korraldage ka nende elusi. ennekõike käib see kristlaste kohta, sest faktiliselt on tõestatud, et afrikas läks jamaks siis kui valged ronisid sinna piibli ja koolidega.... inimestel ei olnud enam aega 24/7 töödata jne.
rax6
MVO
 
Posts: 344
Joined: Sat Sep 25, 2010 8:34 pm
Location: EST

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby Sowelu SS » Thu Jun 30, 2011 12:21 pm

Tsiviliseeritud maailmas ei lähe me teist tapma, röövima ega vägistama, et oma vajadusi rahuldada. Leib tuuakse lauale tööga. Kas tõesti see, et neeger on vägivaldne kaabakas teeb ta sinu silmis valgetest paremaks?! Nende suurest ellujäämisinistinktist võib vaid näha, et nad on metslased, loomad... Kiskjad... Kuid pole hundist vastast püssitoru vastu. Tavaliselt tapavad ja vägistavad neegrid valgeid tüdrukuid mitmepealise kambaga.
Füürer muide elas üle Esimeses sõjas ~50 lahingut ja hiljem 43 atendaati/atendaadikatset.
Ellujäämsieks on neil vaja vaid abirahasid. Sina oled siis sedasorti satanist, kes kummardab kurjust? Peab ju nii olema, kui sa leiad, et neegrid on meist paremad ,sest nad on vägivaldsemad ja lollemad...

Rahvussotsialistidel ei ole mingit süüd neegrite levikus ega populatsiooni kasvus. Süü langeb humanitaristidest etnomassohistidele. See on heade kavatsustega sillutatud põrgutee.

Ka mul on asjalikke anekdoote:
Kuidas neegrianine võitleb kuritegevuse vastu?- Aborti tehes.
Miks niipaljud neegrid kolivad Detroiti?- Nad kuulsid, et seal pole töökohti
Miks neegrid maetakse alati kümne meetri sügavusele?- Sest sügaval sisimas on nad head inimesed.
Mida öelda vormis neegrile?- "ühed friikad, coca ja Big Mac."
Miks korralikud valged ostlevad neegri turgudel?- Et saada oma asjad tagasi.
Miks Stevie Wonder ja Ray Charles Lugeda ei oska?- Nad mõlemad on neegrid.
Miks on neegrid nagu sperm?- üks miljonist reaalselt töötab.
Miks politseikoerad oma tagumikku lakuvad?- Et saada neegrimaitse suust.
Mida pitsa suudab, aga neeger mitte?- Toita neljaliikmelist peret.
Miks on neegritel suured ninasõõrmed?- Jumal toetas sinna oma varba, kui neilt saba ära kiskus.
Mis sünnib kui ristata neeger ja gorilla?- Loll gorilla.
Mis on Harlemis kõige segadust tekitavam päev?- Isadepäev.
Miks Stevie Wonder alati naeratab?- Ta ei tea, et ta neeger on.
Kes on neeger kohvriga puu otsas?- Okste juhataja.
Kuidas saada neeger puuotsast alla?- Lõika köis läbi.
Miks neegrid haisevad?- Et ka pimedad neid vihata saaks.
Miks neegrilapsed liivakastis ei mängi?- Kassid loobivad neile liiva peale.
Mis on neegri elu kõige kehvemad 3 aastat?- Esimene klass.

Jah, vabandust, tean, et see pole naljarubriik.

Palin nüüd, vestleme teemal "Satanism ja Poliitika" (vt. postitus 3).
Ma ei ole satanist, õigupoolest pean ma seda lapsikuks toora marionetiks mis loodud hävitamaks tõelised Euroopa moraalinormid. Vaid silmakirjalikkus ja killustatus.

Minu truudus kuulub rahvussotsialismile.
Sowelu SS
Munifex
 
Posts: 18
Joined: Tue Jun 28, 2011 2:43 pm

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby rax6 » Thu Jun 30, 2011 7:50 pm

Ma ei kummarda kedagi (ise ennast kah mitte). Samuti on kurjus suhteline (mis olid (paljukiidetud) viikingi sõdurid paremad? või ristirüütlid? või NSV sõdurid? või SS-i omad?). eesti on erinevate karistuste poolest "arenenud riikide" hulgas esiotsas (üle poolte elanikonnast on karistatud)
ps. need vägistamised, röövimised jne. on suuresti "ette joonistatud" vastavalt vajadusele meedia poolt.
abirahata ja toetuseta ei saa KA eesti hakkama. :P
samuti tekib nende suhtes alati küsimus kes peavad ennast tsiviliseerituks, mida perset te ronite siis sinna kus te hakkama ei saa? kui te ei suuda kiiresti kohaneda võõraste tavadega, kommete ja kultuuriga... olge kodus (käib nii valgete, neegrite ja murjamite kohta)

poliitika ja Satanism ei käi kuidagi kokku. mõned on parempoolsed, mõned vasakpoolsed ja mõned radikaalid..... aga paljudele on sellest jamast poogen.
rax6
MVO
 
Posts: 344
Joined: Sat Sep 25, 2010 8:34 pm
Location: EST

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby Keemik » Tue Jul 05, 2011 11:08 pm

Minule on vastuvõetamatu, et rass mis on nõrk, ei saa endaga hakkama, jääb meie tolerantsuse ja rahakoti ülal pidada.

Aga kreeklased?

Valged käisid kuul, valged on loonud kõik esimesed kõrgkultuurid, valged asustasid terve maailma...

... valged varastasid hiinlastelt püssirohu ja indiaanlastelt kulla. Valged annavad enamuse inimkonna saastusest - pingutavad kõige rohkem, et meie planeedist saaks solgiauk. :P

Üldiselt mulle meeldib idee, et iga roju oma koju. Aga naabri sõimamise asemel tuleks oma koduaeda rohida.
User avatar
Keemik
Immunis
 
Posts: 55
Joined: Tue Jul 05, 2011 7:48 pm

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby oTta » Wed Jul 06, 2011 9:47 am

lühidalt leian, et absoluutselt KÕIGIL on oma(d) luukere(d) kapis...mõnel 1, mõnel rohkem. näpuga ringi vehkida kes on süüdi-meetodil pole tulemust. asjalikum oleks toon madalamaks võtta ning ise oma kapsaaed kividest puhastada..!
Sul on 2 valikut:
kas lepid olukorraga
või parandad enda jaoks
,

..aga ÄRA VIRISE!!
oTta
Triplicarius
 
Posts: 372
Joined: Mon Sep 27, 2010 11:13 am
Location: mustamäe

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby Sowelu SS » Fri Jul 08, 2011 2:25 pm

Kreeklane on allakäinud, seda on näha nii tänavapildis kui ta riigi majandus"näitajate" alusel. Tänapäeva kreeklane ei ole kultuurrahva liige, vaid muidusööja. Tänapäeva kreeklane on Euroopa neeger. Kultuur läks sealt 2000 aastat tagasi rändama ja tagasi ei ole veel jõudnud...
Kas, et hiinlased leiutasid püssirohu on sama suur saavutus kui kuul käimine??? Muideks ametlikult on neeger leiutanud uksenupu ja hobuseraua.. Iva on selles ,et nemad lihtsalt patendeerisid need, üsna hiljuti, ~2sajandit tagasi :D. Koduaia rohimine võrdub minu silmis etnilise puhastusega.
Et luukered on kapis, ma ei kahtlegi, kuid jällegi..Vaataks äkki kellel rohkem, ja kellel vähem.. Mingit Indiaanlastelt kulla ära võtmist ei saa küll argumendiks tuua... Indiaanlased võtsid valgeid mehi esialgu vastu nagu jumalaid (Chachapoya'sid).

Kui härra oTta viitsib, võiks privaatsõnumites räägitu siia ümber panna, see peaks uuesti seletama minu visiooni ja selle kooskõla satanismiga.
Ma ei ole satanist, õigupoolest pean ma seda lapsikuks toora marionetiks mis loodud hävitamaks tõelised Euroopa moraalinormid. Vaid silmakirjalikkus ja killustatus.

Minu truudus kuulub rahvussotsialismile.
Sowelu SS
Munifex
 
Posts: 18
Joined: Tue Jun 28, 2011 2:43 pm

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby oTta » Fri Jul 08, 2011 4:00 pm

kapsaaia koristamise all pidasin kül rohkem silmas enda vigade kõrvaldamist, mitte kõrvaliste probleemide kõrvaldamist.

oTta vs. Sowelu Pm:


Sowelu SS

Mulle on tunne ,et mingi lahkheli või probleem jäi rippuma mu väitest, et valged on paremad kui teised (mis on iseenesest aksioom!!)
Väited mis ma satanismi kohta olen öelnud, olen tõestanud ju teie lehel pakutavaid infokilde tsiteerides, seega ma ei usu, et ma millegist valesti aru olen saanud.

Saatanlike teostega ma tutvunud tõesti ei ole, kohalikust raamatukogust neid üllitisi ei leia ja ei näe suurt põhjust sellepeale raha hetkel magama panna kah.

oTta

ka mina loen valgeid paremaks, kui teisi. sellele lisaks on osad valged isegi paremad, kui teised. sinu jutust siiski jääb mulje, et kõik muu, mis kannab muud nahavärvi kui valge, ei oma üldse väärtust - satanist nii ei arva. ka teistel nahavärvidel on oma väärtus olemas. neil pole väärtus nii suur, kui valgel, kuid väärtus eksisteerib sellegipoolest. kuskil "madalklassis" on tumedamat nahavärvi alati oma kasuks kuidagi hea ära kasutada (ära võta minu viimast lauset, kui puhast satanismi-kulda...siiski subjektiivne arvamus, millega enamus sataniste juhuslikult ühtib).

satanismi kohta eksisid selle poolest, et võtsid väiteid-patte-deklaratsioone jne tibake liiga sõna-sõnalt. paljugi on ülekantud tähendusena, metafooridena (rõhutan - loe ridade vahelt!). vähe on sellist, mis on mõeldud nii otsese sõnastusega, nagu kirjas..!
vaadates siin foorumis erinevates teemades ringi ning tutvudes kirjandusega, märkaksid erinevust kindlasti.

PS: veidi agressivne oli "rahvas" su vastu, kuna su esmapost paistis labaselt naiivne ja ründav, nisis asuti vasturünnakule. kui oled millestki huvitatud võõras keskkonnas, on soovitav maad uurida tasa-ja-targu küsilausetega. meil on ennegi võhikuid siin olnud, kes praeguseks piisavalt teadlikud kõigest on...meil pole kahju rääkida (eriti, kui vastav teema pole juba foorumis arutluse all olnud). kuidas inimene küsib, sedasi ka vastuse saab ;)

Sowelu SS

Aga ei ole ju nii, et pean vaid nahavärvi tähtsamaks... Ma põhjendasin selle enda mäeltamistmööda ära kah, et rassist ma ei ole, mina põhinen bioloogilisele reaalsusele ja teen rassidel & tahvustel vahet nende omaduste põhjal. Neegriidid on geneetiliselt lollemad ja kuritegelikumad kui mistahes muud rassid. Ja ka seda ,et osad valged on paremad kui teised ütlesin ma rääkides põhjamaa verest ja "kõikide tsivilisatsioonide isast".
Mina, rahvussotislaist, leian kahl oomulikult,et teistel rassidel on oma väärtus. On ülemrass (meie), 2. klassi rass, kes on suudavad ise kultuure luua, kuid pole nii heade omadustega kui (pole nii vastupidavad, targad, hea välimusega, tasakaalustatud käitumisega) 1. klass (näiteks slaavid ja pilud) ja 3. klass, kes oma parema heaolu pärast tuleks rakendada tööle paremate rasside teenimiseks, või lasta neil üksinda aafirikas ära surra. Seda, mis segunemistel juhtub, ma ilmselt seletama ei pea, siinnne foorum paistis seda mõistvat.

See, et teie lehel käskude,s pattudes, soovitustes jne on kasutatud allegooriaid ja metafoor teeb ju asja üleliialt keeruliseks juba. Loomulikult ma eeldan, et nood laused käivad LaWjeri filosoofia kohta.
Mina leian ka, et kuna enamust teist fännavad just Satanismi filosoofilist poolt, siis võiks pürgida ka selle poliitikasse rakendamise poole :D:D.
Et mu jutt paists halvustav, sain ma ise kah kirjtuades aru, kuid nagu ma kinnitasin, ei mõelnud ma sugugi midagi halba.

Lõppkokkuvõtteks paistab, et sinu arusaam Satanismist kattub väga suurel määral minu arusaamast NatsionaalSotsialismist.

oTta

nojah...lihtsalt esialgu tundusid sa siukse noore neo-natsina, kes rassismi siia-sinna pillub ning ise kah ei tea, mis täpselt tahab (esimeses postis olid mingisugused vasturääkivused, mida hetkel peast ei mäleta...ei midagi hullu, kuid hämminguttekitavad).

aga filosoofia ikka A.S.LaVey Saatanliku Piibli järgi jah. muidugimõista on se religioos-filosoofiline raamat. mõned satakad ongi religioos-filosoofilised, mõned filosoofilis-religioosed...isiklikult järgin rohkem filosoofilist osa ning vaimset osa vähem, kuid sellest pole midagi. preester on meil loomulikult pigem religioosne, aga ka filosoofia mängib suurt rolli.

tõenäoliselt sulle teoste ja arutelude sisu väga segane olla ei saa...ridade vahelt tuleb peamiselt lugeda käske, deklaratsioone ja soovitusi (a'la - 9. ...ja ennem sure, kui alistu. TÄHENDAB ära anna kergekäeliselt alla NING 4. Kui külaline sinu valdustes ei austa sind, kohtle teda julmalt ja halastuseta. TÄHENDAB mitte tingimata peksaandmist või mahalöömist...võib piisav olla, kui lihtsalt kodunt või oma majast välja viskad jnejnejne.).

igatahes, mida rohkem teada saad, seda selgemaks asi läheb.
Sul on 2 valikut:
kas lepid olukorraga
või parandad enda jaoks
,

..aga ÄRA VIRISE!!
oTta
Triplicarius
 
Posts: 372
Joined: Mon Sep 27, 2010 11:13 am
Location: mustamäe

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby rittmeister » Fri Jul 08, 2011 4:34 pm

Minu isapoolne suguvõsa pärineb sealtpoolt Peipsit, emapoolne sealtpoolt Suurt- ja Väikest Väina. Seega - venelased ja saarlased annavad kokku eestlase :lol:
Aga tõsisemalt kaalutledes - kas esikohal on KOGU valge rass või ainult aarialased? Kui ainult viimased, siis mis ajast on eestlased aarialased ja kes meid üleüldse aarialasteks tunnistas? Kui meie AMETLIK aarialasteks tunnistamine on oluline, siis MILLAL meid aarialasteks tunnistati? Oli see vist sellest hetkest, kui sakslased idarindel peksa saama hakkasid ja oli tarvis leida ideelisi võõraid käsi, kes nende eest sõdima hakkaks. Seega - untermenchidele ettenähtud idamedalite asemel übermenchidele ettenähtud raud- ja rüütliriste. Muidugi tuli enne eestalsed tunnistada "kah siiski aarialasteks, kes vajavad vaid vähest vereparandust"(Himmleri ettekandest). Nojah - aga üldine tendents oli, et meie mehed ja leegionärid võitlesid SIISKI VAID EESTI EEST, mille eest nende ees igavesti müts maha!!! Eks Degrelle'gi ei sallinud meid see pärast eriti, et Narva all küll külg-külhje kõrval kuid siiski erineva asja eest. Kui natsid oleksid 1941-42 oma sõjalised ja poliitilised eesmärgid saavutanud, oleksime me tõenäoliselt mitte valge rass, vaid valgemere rass või midagi sinnasuunas, idamedal naelaga peldikuseinale löödud (parafraseering Švejk'ist :) )
Satanist ei tee illusioone ega lange silmakirjalikku enesepettusesse või võltsoreooli.
Oletusi võib teha ja minu oletus on, et kui Saksamaa oleks sõja siiski võitmud, ütleme aastaks 1950 ja kestaks tänapäevani, siis oleksid meie leegionärid veelgi suurem tabuteema kui praegu, sest nad oleksid oma relvad pööranud lõpuks ikkagi natside vastu.
Kas Sul on olnud "austavat võimalust" pesueht Von'i peenelt persse saata (kasutades tema endi vahendeid -kui saatanlik :lol: ), sest et ta eestlasi alaminimesteks peab?
Minul on. :evil:
rittmeister
Moderator
 
Posts: 84
Joined: Mon Sep 27, 2010 8:59 pm
Location: Tallinn/Harjumaa

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby Sowelu SS » Fri Jul 08, 2011 7:08 pm

Kes kurat end aarialasi väitis ülistamast?! Mõttetu mul jahuda, kui mõni kapsapea ei suvatse lugedagi mu juttu, vaid genereerib pinnapealselt omale mingi vale-visiooni kokku ja siis muliseb "Satanist ei tee illusioone ega lange silmakirjalikku enesepettusesse või võltsoreooli."
See oli võitlus bolševismivastu, mis Sakslasi, Eestlasi ja isegi ~4mil slaavlast ühendas!

Palun teema sulgeda, kui siia ei ilmu väitlema inimene, kes suudaks teemas püsida ja samas valdaks teist rohkem teadmisi satanismi kohta. Minul viskas nüüdseks lihtsalt kopa ette, sorry!
Ma ei ole satanist, õigupoolest pean ma seda lapsikuks toora marionetiks mis loodud hävitamaks tõelised Euroopa moraalinormid. Vaid silmakirjalikkus ja killustatus.

Minu truudus kuulub rahvussotsialismile.
Sowelu SS
Munifex
 
Posts: 18
Joined: Tue Jun 28, 2011 2:43 pm

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby rittmeister » Mon Jul 11, 2011 10:16 am

Nii tore on lugeda, kuidas meie noor sõber ärritub ja kapsasuppi keetma hakkab (kapsapea, mulisema..) :) .
Inimene on juba kord säärane olend, kes mäletab, et juba lapsepõlvest peale olid olemas teatud tüübid, kes no kohe kutsusid end nokkima. Viidates DrLaVey kirjutisele selle kohta, kuidas ta on "külastajaid" tund aega kuumaksköetud toas oodata lasknud kuni need parajalt jobustunud, leiame õigustuse ka sellisele teguviisile - ei saa lugupidavalt suhtuda isikusse, kes sinu olemuse ja tegevuse vastu mitte vähimatki austust üles ei näita.
Ei ma ikka veel siin kirjutan saab tähendada vaid üht - jah, ma olen nüüdseks juba meie noore vestluskaaslase vastu vaenulikult häälestatud. Aga mitte eesmärgiga teda mõnitama hakata, vaid et juhuks kui ta nüüd ka tõesti siit foorumist lahkub, oleks tal ehk midagi kaasa võtta. Verinoorel inimesel on tema tegeliku MINA leidmine alles ees, 17-aastaselt ei olda üldjuhul sellega veel isegi algust tehtud (näiteks mina ei olnud). Samuti kulgeb tänapäeval noorte areng sujuvamalt, ilma järsku ekstreemsetesse olukordadesse sattumata (18.aastaselt vene kroonu), kuid - kuna maailm on lahti, ei ole võimatu sattumine meie suure euroliidu teise otsa ja säärane kogemus on noore inimese arengus kindlasti põhjapaneva väärtusega omaette - teised rahvad ja kultuur on asi, millega tuleb harjuda. Siit saab teha ühe järelduse, et ideid saab kinnistada oma elus vaid läbi isiklike kogemuste ja silmaringi laiendamise (nii praktilise kui nägemusliku). Selle reegli eiramine viib fanatismi (ehk siis silmaklappideni). Inimene valib alati ise, kas olla kutsar (soov olla füürer on vaeva väärt!), lihtsalt kaasreisija või selle ühiskonnavankri ette rakendatud "obene". Satanist võib olla kes tahes, ainult mitte "obene".
Ma olen natsionaalsotsialismiga (natsismiga - sõimusõna, kuid lühem ja mugavam kasutada) pisut tutvust teinud nii läbi kirjanduse kui ka veebilehtede. Väga hea ülevaatlik teos on KulKa poolt kümmekond aastat tagasi väljaantud raamatuke natsiriigist. Kirjeldatud on ka nende rassijaotus. Mõnikord olen mõelnud, et oleka vahva oma kolba proportsioonid ära mõõta ja vaadata, kas oleks "alla mahtunud" :lol: Mein Kampfi lugesin inglise keeles (ausalt - mitte 100prosa)- igav, peaks ütlema. Visiooni toob esile, kuid tekitas kindla tunde, et ise tol ajastul elanuna ei oleks dialoogi pidama, rääkimata järgimisest, kutsunud. Samas - ega's seal midagi vale pole. Tunnistada midagi tõeseks ei tähenda tunnistada seda ainuvõimalikuks. Ajalugu paneb asjad paika, kuid ka ajalool on 3 külge: võitjate poolt kirjutatu, ajaloolis-teaduslik ja mõtlemisvõimelise inimese omaenda subjektiivne arusaam toestatuna objektiivsele informatsioonile. Vaatame näidet. Väide:"Kultuuriliselt kõrgemalseisvad kuid vähem halastamatumad rassid on sunnitud oma paljunemist vähendama kuna neile kuuluv territoorium seab sellele piirid. Samas vähem tsiviliseeritud rassid saavad paljuneda piiramatult, hõivates kogu nende käes oleva territooriumi. Teisisõnu: kui see olukord jätkub, hõivab maailma ühel päeval see inimkonna osa, kes on kultuuriliselt madalamalseisev kuid samas aktiivsem ja energeetilisem".(MK, pt.VI). Huvitav võrdlus oleks J.Hurt'i "olles väike rahvus, saada suureks vaimult". Mõlemad tõesed, kuid diametraalselt vastas-suunalised. Kumb on tõeks saanud? Mõlemad. Saksamaa kaotas IIMS ja mõlemad väited said tõeseks. Kui Saksamaa oleks võitnud IIMS, siis oleksid need väited samuti tõesteks saanud, kuid teisel moel. Natsismi põhitees lebensraumi hõivamiseks toestus just vajadusele kasvatada kultuurrahvas suureks mitte ainult vaimult, vaid ka arvult, suurendades tema territooriumi teiste malamal kultuuritasemel asuvate rahvuste arvelt. Kuidas konkreetselt mina saaksin toetada natsionaalsotsialismi, kui selle ideoloogia nägi konkreetselt ette minu rahvuse kui madalamal kultuurtasemel asuva hävitamist-assimileerimist (näo järgi), kuna 30-ndail pidasid saksa natsid ümbritsevaid rahvusi madalamateks? OK - tänapäeva maailmas, kui me TÕEPOOLEST näeme ümberlõigatud suguelunditega ahve euroopas inimestena esinemas, siis - millele võiks natsionaalsotsialism tänapäeva maailmas toestuda? Kui võtame kogu euroopa ja põhja-ameerika natsionaalsotsialistlikult meelestatud jõud, siis minul tekib kohe küsimus, mida ma kusagilt NS veebisaidilt kunagi lugesin: kui vasakäärmuslus on "Internatsionaalne" liikumine, siis natsionaalsotsialism on oma olemuselt Inter-Natsionaalne liikumine. Aga kuidas saada see ka tegelikult inter-natsionaalselt toimima? Kas saksa-, vene-, eesti-, itaalia- jne... natsionaalsotsialist leiaksid peale "valge inimene olemise" ka mujal ühise keele ka meele? Millesena nad kõik NS riiki ette kujutavad? Mis piirides? Mis asi on põhjarass? Millega määratletud (ma ei kahtle, et eestlased on põhjamaised inimesed)?
Kui ajalugu on teinud säärase vingerpussi, et füüreri eelpooltoodud väide on kahjuks tõeks saanud, siis peame tunnistama, et sakslased ise olid need, kes ena välja mõeldud NS'i persse keerasid ja kogu maailma takkapihta. Seega, et mööduda olukorrast, kus "Puslik puksis Punikut..."(Saksamaa versus muu euroopa II MS-s) "..ja Punik sitahunnikut"(kogu euroopa valge elanikkond versus sisserändakad tänapäeva euroopas), peaks olema NS-l selge visioon ja end NS-ks nimetaval inimesel selge arusaam, milline peaks olema riik, millistes piirides, millese põhiseadusega, mis keelne, millised kodanikud jne,,jne... Jah - noorte alko-, narko-, kuritegevude probleeme ning sellist koolidest väljalangemist kui praegu NS-s riigis kohe kindlasti ei oleks, samuti oleks mõeldamatu tööpuudus. Samas - viimane probleem lahendataks kahtlemata ka sunnitöö kui "tervistkosutava tegevusega värskes õhus, aitamaks vabaneda liiga paljudest kahjulikest mõtetest" abil. NS nagu iga teine totalitaarne (aga võiks tegutseda ka autoritaarse korraldusena) kord on ja jääb masside karjatamise vahendiks, seda enam et MASSID VAJAVAD JA LAUSA NÕUAVAD ENDALE KARJAKUT. Igasugused vabamõtlevad ja "Luciferi kombel jumala ees kummardamast keelduvad" tüübid on (jMo väljendit kasutades) "muutujad" üldises võrrandis, seega "eemaldamist väärivad nähtused". Kas tänapäevane NS riik oleks samasugune nagu ta oleks tänapäeval siis, kui kolmas reich oleks II MS võitnud? Keegi ei tea. Aga kindlasti oleksid Goebbelsi 5 last ellu jäänud, vikerkaarelippude asemel oleksid lillad kolmnurgad, kollaseid heksagramme enam vist isegi poleks, oleksid muud vigurid, nende seas ilmselt ka pentagramm - ja kõik triibulistel kuubedel.
Rosenbergi 20sajandi müüt on sobiv müstikutele ja väidetavalt ei saanud füürer isegi sellest aru, seega igaks juhuks keelati see ära ja tulemuseks oli väga hea läbimüük :lol:
rittmeister
Moderator
 
Posts: 84
Joined: Mon Sep 27, 2010 8:59 pm
Location: Tallinn/Harjumaa

Re: Satanismi ja rahvussotsialismi kooskõla - juutluse vasta

Postby rittmeister » Mon Jul 11, 2011 1:34 pm

Ma tundun endalegi ebaharilik, et ei saa teemast ikka lahti.. :lol: .., aga omal ajal tundus NS isegi täiesti arvestatava alternatiivina vabas eestis eskaleeruvale ebaõiglusele, korratusele, korruptsioonile, minnalaskmisele ja pohhuismile. Realistlik maailmakäsitlus oleks ühekülgne, kui ei pöörataks tähelepanu KÕIKIDELE aspektidele. seega:
Mis on NS-s positiivset ja edasiviivat?
1. Töö! - KÕIK peavad tegema tööd. Ei oska - õpetame; ei viitsi - sunnime!. hariduse omandamine vastavalt võimetele ON garanteeritud, kusjuures võimetud on sunnitud omandama minimaalse nõutava. kümned tuhanded koolist väljalangevad luuserid nagu meie riigie ei tuleks kõne allagi.
2. Sotsiaalsed garantiid. Kõlab muinasjutuna, et noor perekond saab riigipangast laenu maja + aed ehitamiseks, kusjuures 1.laps -1/3 maha; 2.laps 2/3 maha; 3.laps - laen kustutatud. Tingimus - lapsed peavad kasvama KODANIKEKS! Selle aga garanteerib punkt 1. Seda Saksamaal ka praktiseeriti.
3. Majandus on orienteeritud riigi ja kodanike elatustaseme tõstmiseks, mille garanteerivad väärikad kaitsekulutused ja kohustuslik riigikaitsekohustus.
4. Oligarhia - välistatud.
5. Religioon - rangelt riigist eraldatud ja kodanikke ei sunnita maksma kinni vastuvõetamatut religiooni. Sakraalehitised, kunst ja muusika kuuluvad kultuuri alla, seega nende püsimajäämist toetatakse.
Veel midagi?... no seda jätkuks, praegu ei karga kohe pähegi..
Aga pärssivat? Ka seda jätkub.
Natsionaalsotsialism Saksamaal oli totalitaarne kord. Totalitarism kontrollib KÕIKI eluvaldkondi. Kas NS võiks omada või omandada autoritaarse vormi, mis (reeglina) võrreldes totalitarismiga ei kontrolli kodanike eraelu ja religioosset kuuluvust? Ei sea piiranguid mõtte- ja südametunnistusevabadusele, kuigi - kui viimased lähevad vastuollu kehtestatud kodanikukohustustega, siis sekkutakse. Mingil määral võib seda õiglaseks pidada - riigikorraldusega vastuolus olevate mõtete väljaräuskamist võib mõista ka tülikülvamisena (kuigi - läheb ränka vastuollu sõnavabadusega). Demokraatias on neid räuskajaid isegi liiga palju - igaüks võib öelda, mis sülg suhu toob, kandmata vastutust oma sõnade eest. Südametunnistuse vabadus aga võib tähendada ka kodanikukohustuste eiramist viitega oma religioossele kuuluvusele ja kui mingi jehovist leiab end elavat jumalariigis ning alluvat piibliseadustele, siis ülejäänud kodanikkonnal võib olla väga raske seda aksepteerida - kui sa ei kaitse oma kodumaa iseseisvust vajaduse korral relva abil, siis kebigi minema siit riigist oma "jumalariiki". Justkui õiglane?
Rahva ja riigi püsimajäämine peaks alati olema üles ehitatud rahvuse au- ja väärikustundele, toestatuna teadlikusele oma eesmärkidest ja võimalustest. Vaenlasekujule ülesehitatud ühiskonnakord ei ole jätkusuutlik.

Kõige olulisem, miks ei saa satanismi ja NS-i omavahel võrrelda, on asjaolu, et satanism on religioon, NS aga poliitiline mudel. Ei saa võrrelda aeda ja aiaauku.
Juutluse vastasus ei ole rakendatav, kuna satanism EI OLE välja kasvanud judaismist-kristlusest. Satanismi olemust ja alget võiks selgitada Nietsche või Jungi filosoofiat aluseks võttes, kuid - VÕIKS SELGITADA!, mitte aga ei PEA SELGITAMA. Kui PEAKS, siis saaks satanismist taas mingi juhi-guru-messia-pealiku omaenese EGO-l põhinev masside karjatamise vahend. Kurakäerada on individuaalne tee. Satanistide asi seal on kuulda kedagi teist satanisti seal kusagil kobistamas, mitte aga üksteist üles rivistada ja koos mingis suunas marssida.
Kollektiivses süsteemis (loe: massis elik inimkarjas) kehtib reegel, et igaüks tahab tunda end paremana. Individualism seda reeglit ei soosi, kuid möönab, et soov edasi pürgida ja kasvõi "kutsariks" saada on püüdlusi väärt. Igaüks valigu ise oma rada ja meetodid, kuid olgu halastamatult enesekriitiline ja johtugu täielikust vastutustundest enda ja ümbritseva ees. Ma ei saa väita, et näiteks Hitleril neid omadusi lõpuni jagus... Enesekriitika ja vastutusvõime aluseks on oskus "mitte tunda end kellestki KEHVEMANA, kuid samas valida omale autoriteedid, rangelt omaenda isiksust ja osalut arvesse võttes". Seega ei aksepteeri satanist ühtegi Juhti pimesi, vaid teeb omaenda järeldused Juhi Tahte vastuvõetavatest ja vastuvõtmatutest aspektidest. Autoritaarsed Juhid aga seda reeglina ei aksepteeri - nende jaoks on olemas vaid allumine või allumatus.
Püüd parema ja õiglasema ühiskonna poole on NS-i vaidlustamatu osa, kuid ebaõiglus on ainus kriteerium, et üldse mingeid õigusi saaks eksisteerida. Õigus on eesõigus(Nietsche).
Seetõttu satanist aksepteerib ebaõiglust, et valitseks mingisugunegi kord ning igaühel, kel vähegi võimeid, saaks neid rakendada omaenda Egost johtuvalt.
Rassidevahelised erinevused on täiesti olemas nii inimmassi kui ka individuaalsel tasandil, kuid satanism ei aksepteeri teiste inimest "omadeks" ja "võõrasteks" tembeldamist rassitunnuste alusel. Iga rass koosneb Isiksustest ja Karjast, seega joone tõmbamine ei ole võimalik. Satanist valib vaenlasi samadel alustel kui sõprugi - erapoolikult ning AINULT OMAENESE ISIKSUST arvesse võttes.

Nüüd tunnen, et ka minu jaoks on see teema enda ammendanud. Kui kunagi NS Partei oma tegevusprogrammi avaldab, tutvun sellega kindlasti. Kuna kogu globaliseerunud maailm vajub üha sügavamalale arulageduse ja ahnuse mädasohu, ei ole ma sugugi kindel, et ei pea millalgi oma vaenlasteks neid, kelledesse praegu vaid õlakehitusega suhtun.
rittmeister
Moderator
 
Posts: 84
Joined: Mon Sep 27, 2010 8:59 pm
Location: Tallinn/Harjumaa


Return to Religioonid

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron