kas on tegelasi liikumas ka tallinn-tartu vahet masinaga, kus 2 kohta kasutada oleks? teadupärast sõitis mu proua me pereauto kasutamiskõlbmatuks, nisis oleks abi tarvis. hädapärast sobiks ka vastuvõtt tartu bussijaamast.
Sul on 2 valikut: kas lepid olukorraga või parandad enda jaoks,
Nii nyydseks on yht teist selgunud. Pärnust minnes on autos kaks vaba kohta,juhul kui kytuse komensatsiooni ollakse n6us maksma. Neljakesi minnes täispakett. V6tan Pärnust peale ja toon tagasi läheks 12.50 näkku. Mitte et ma kooner oleks, kuid suvi, puhkuste aeg ,ka masu on tugevalt mu rahakotile liiga teinud. Soovijatel siis teada anda homme 6htuks.
masu on ka meie rahakotile hakkand, nii et tuleme ikka häälega....8-9 tunniga peaks ikka kohale jõudma pealegi tuleb järgmine nädalavahetus sünnipäevakräu maha pidada
From our lives' beginning on we are pushed in little forms no one asks us how we like to be/.../I want out - to live my life and to be free
TEATIS - ma siiski ei tule ESFK-le. naise vanaemal taas uus pööre sitemuse poole ning vajab meie jätkumatut hoolitsust ja tähelepanu. kahju, kuid paratamatu. teile kõigile soovin ma aga toredat ja palavat pidu ning tõenäoliselt kohtume juba tibake jahedamal ajal.
Sul on 2 valikut: kas lepid olukorraga või parandad enda jaoks,