Feed

Paragrahv 19

Eesti esimesest satanistlikust organisatsioonist.

Re: Paragrahv 19

Postby Pentagramm » Tue Oct 26, 2010 10:17 pm

Ei saa ju välistada, et ühel ilusal päeval võiks ka keegi meist sule kätte võtta ja midagi vundamentaalset üles märkida. See vajab... aega ilmselt.

Olgu selle seadusega ja tõlgendamisega kuidas on... ja me kõik teame kuidas sellega on, kuid mille suhtes me ehk ise naiivsed olime, on iseenesest mõistetavus. Meie eeldasime, et meid koheldakse võrdõiguslikkuse printsiibi all. Me kiirustasime. Nii palju kui ma maailma olen tajunud, siis kõik otsustatakse ära koridoris ehk lobby-töö jäi puudulikuks.
Pentagramm
MVO
 
Posts: 13
Joined: Sat Sep 25, 2010 9:00 pm

Re: Paragrahv 19

Postby Jann » Tue Oct 26, 2010 11:00 pm

Saab eelkõnelejatega vaid nõustuda, nojah. Vaatame, mis aeg toob..mis siin ikka pikalt spekuleerida praegu.
User avatar
Jann
Centurio
 
Posts: 608
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:33 pm
Location: Tallinn

Re: Paragrahv 19

Postby rittmeister » Wed Oct 27, 2010 9:10 am

SP vale tõlgendamine on midagi, mis ajas ei muutu, sest seniajani tõlgendab iga konfessioon ja usulaht kristlikku piiblit omal moel ja see on täitsa OK! Ainult et nemad võivad (sest on end tituleerinud HEADEKS), meie ei või (sest nad on tituleerinud meid HALBADEKS).
Hea näide - kunagi saatis üks fundamentalistlik lahkusk (käib kultuste alla) oma evangelisti ka Kreekasse kogudust asutama. Kreeklased võtsid kreekakeelse piibli välja, tõestasid, et tema tõlgendus on BS ja saatsid ta at vintaa.
Noh - kui meie advokaat või advokaadid vanemaks ja kogenumaks saavad, siis saavad ehk mu silmad kunagi "lõpuni minekut" näha. Tore oleks!
Edu!
rittmeister
Moderator
 
Posts: 84
Joined: Mon Sep 27, 2010 8:59 pm
Location: Tallinn/Harjumaa

Re: Paragrahv 19

Postby oTta » Fri Oct 29, 2010 4:16 pm

janMortis wrote:Seega... Saatanlik Piibel tuleks satanismi alustala staatusest (paberites) välja arvata? Religiooni arhitektuur tuleks üles ehitada puhtalt "oma materjalidest", et absoluutselt iga sõna ja lause oleks kontrollitud (meie loodud)? Ma niisama spekuleerin, mitte-ametlikult ;)

mnjah...ka endal käis se mõte peast läbi, et esialgu Saatanlik Piibel põhikirjast eemaldada ja ametlikult jäädagi tuginema ainult põhikirjale. arvan, et seadusesilmis ei pea tingimata pühakiri eksisteerima, kuid võin ka eksida.

supper tore oleks, kui kunagi (kasvõi praeguse SP baasil ümberjutustus) kirjutataks oma sulega. jutus polekski isiklikke kogemusi tarvis, vaid tõekspidamised.
Sul on 2 valikut:
kas lepid olukorraga
või parandad enda jaoks
,

..aga ÄRA VIRISE!!
oTta
Triplicarius
 
Posts: 372
Joined: Mon Sep 27, 2010 11:13 am
Location: mustamäe

Re: Paragrahv 19

Postby rax6 » Fri Oct 29, 2010 4:29 pm

Seda "asja" ju hakati kunagi ajama, et- siis SP ültse välja jätta jne.
rax6
MVO
 
Posts: 344
Joined: Sat Sep 25, 2010 8:34 pm
Location: EST

Re: Paragrahv 19

Postby Megraton » Tue Dec 20, 2011 11:38 pm

Mm Miks on Kristlaste jaoks satanism oht? Muidugi riigi jaoks ka '' miks ''. Kui tegelikult aus olla siis satanism on enda arendamine enda heaolu. Tegelikul Kristsus ise on Vägivalla põhjustaja, mis toodi meie maailma läbi sõja ja vere.. ja nüüüd räägib, et Kristsus on hea ja kaitseb inimesi kurjade olendite eest :D.. Inimene käib kirikus, kiriku alla on suunatud Hallolendit, kes inimestel energiat tõmbavad. kiriku inimene on nõrk ja sureb kiiremini maha kui ta arvata oskab..
Kui Tahad Elus Võita, Tuleb Võidelda Selle Eest Mida Võita Tahad..
User avatar
Megraton
Munifex
 
Posts: 17
Joined: Tue Dec 20, 2011 10:36 pm
Location: Tartu

Previous

Return to Musta Veenuse Ordu

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron