Feed

LOENG MASSOONIDEST

Small-talk & chitchat...

LOENG MASSOONIDEST

Postby Jann » Mon Nov 08, 2010 12:41 am

Selline üritus siis tulemas, ise kavatsen kuulama minna:


“Massoonide maagilisest tegevusest”
Kirjanik ja filmirežissöör Jüri Lina Rootsist peab aasta viimased loengud Eestis, käsitledes massoonide maagiat.
Nüüd on kättesaadavaks osutunud Stockholmi massoonide palee salaarhiivi materjalid maagiliste rituaalide kohta, mis heidavad valgust senitundmatutele maagilistele rituaalidele, sealhulgas deemonite kultusele, mida harrastati elavalt Stockholmi illuminaatide templis 1790. aastatel. Tseremooniameister oli massoonide suurmeister hertsog Karl.
Jüri Lina toob näiteid maagiliste toimingute kajastumisest massoonide poliitilises tegevuses.
Ka näitab ta avalikkusele esimest korda Euroopa mõjuvõimsaima massoonide ordu Grand Orienti musta maagia rituaale, mille paljastamise eest endisest vabamüürlasest režissöör 1949. aasta märtsis surma mõisteti.
Ametlikult on massoonid eitanud okultset tegevust, ent nende koosviibimisprotokollid kinnitavad nende maagilisi harrastusi.
Jüri Lina on uurinud massoonide varjatud tegevust 30 aastat.
Müügil Jüri Lina raamatud, filmid (DVD-l) ja CD-plaadid (muinasjutulavastused ja Toivo Kurmeti looming).
Tere tulemast!
Aeg ja koht:
Teisipäeval, 23. novembril kell 19 Tallinnas Eesti Rahvusraamatukogus, Tõnismägi 2, väikeses saalis, sissepääs 80 krooni. Õpilastel ja pensionäridel 50 krooni
Kolmapäeval, 24. novembril kell 19 Tartus Turu 2, TASKU, Dorpati konverentsikeskuses, Petersoni saalis, 75 krooni. Õpilastel ja pensionäridel 50 krooni
Laupäeval, 27. novembril kell 16 Pärnus hotelli “Viiking” konerentsiaaalis, 75 krooni. Õpilastel ja pensionäridel 50 krooni.
User avatar
Jann
Centurio
 
Posts: 608
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:33 pm
Location: Tallinn

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby Kurat21 » Mon Nov 08, 2010 9:51 pm

Hohoo... seotud vabamüürlastega? See võib põnev olla. ;)
"Ma ei tea edu saladust, kuid tean, et läbikukkumise võti seisneb püüdluses kõikide meele järele olla."
Bill Cosby
User avatar
Kurat21
Sesquiplicarius
 
Posts: 118
Joined: Sat Sep 25, 2010 7:42 pm

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby Jann » Thu Nov 18, 2010 12:44 am

Kurat, ma kahjuks ei jõua sellele loengule kuna läheme korporatsiooniga samal ajal Murru vanglasse ekskursioonile :lol:
aga teised, kes saavad, võiksid kindlasti minna kuna see võib päris huvitav olla.
User avatar
Jann
Centurio
 
Posts: 608
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:33 pm
Location: Tallinn

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby earache » Sun Nov 21, 2010 5:45 am

lui leegi läheb, tehku siia palun kokkuvõte ehk resümee räägitust samuti
on huvitav mis asju seal räägiti
muidu nagu vabamüürlastest palju kirjutatud a discoveris saateid, aga huvitav, mida nad hetkel endast kujutavad
User avatar
earache
Discens
 
Posts: 39
Joined: Thu Oct 07, 2010 12:23 am

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby Jann » Sun Nov 21, 2010 4:05 pm

No ma lähen, et ma võin pärast teha väikse kokkuvõtte siia küll, jah. Tüdruk tuleb ka..soovitan teistelegi, suht odav lõbu ja võime pärast väikse istumise ka kuskil lähedal teha..näiteks Woodstockis.
User avatar
Jann
Centurio
 
Posts: 608
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:33 pm
Location: Tallinn

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby rax6 » Sun Nov 21, 2010 10:37 pm

Müügil Jüri Lina raamatud, filmid (DVD-l) ja CD-plaadid (muinasjutulavastused ja Toivo Kurmeti looming).

see juba ütleb kõik asja usaldusväärsuse kohta :P
rax6
MVO
 
Posts: 344
Joined: Sat Sep 25, 2010 8:34 pm
Location: EST

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby earache » Sun Nov 21, 2010 10:58 pm

nojah, siis kisub nagu tavalise rahapumpamise poole. ei mäleta täpset saate nime, aga viasati history näitas just eelmisel nädalavahetusel mingit neegrist saatejuhiga saadet, kus käsitleti piiblist väljajäetud raamatuid ja võimalikke põhjuseid. väga hea saade oli sest imekombel oli saatejuhil võimalus küsitleda pädevaid tegelasi kuni vatikani tõsisteni välja. saate rõhuasetus oli sellel, et oluline on piiblis jeesuse õpetus, mitte see, et ta oli jumalapoeg. korralik kogus raamatuid on seepärast algsest piiblist kiriku poolt "väljapraagitud", sest nendes on keskendutud jeesuse õpetustele. imekombel on uude testamenti jäänud luuka evangeelium, mis annab aimu sündmustest, mis tegelikult toimusid. nagu näiteks see, et jeesus oli ristija johannese jünger jne. igatahes otsaga jõuti ka vabamüürlasteni. seletati, et algselt olid tavalised templite ehitajad ja kuna tol ajal ei tuntud telliseid, siis oli tegu oma ala spetsidega, kes oskasid kive tahuda, raiuda, laduda. alles prantsusmaal võtsid aadlikud töölistelt "kombed" üle ja seltskond muutus "elitaarseks". rituaalid aga tulenesid müürseppade distsipliinist ja igapäevastest rituaalidest. "ristimine" oli õpipoisi pühitsemine profiks. miks aga asi aadlike sekka läks oli sellest, et kui telliskivide saabumisel kadus kiviraiumine, aga range distsipliin ja sisemine moraal säilis, siis kombed, talitused, ajajooksul tekkinud kirjandus säilitas oma väärtuse ja muutus "töötute" jaoks veelgi olulisemaks toeks ja tõmbas omamoodi ligi igasugu tegelasi. igatahes kui mitte arvestada külgekleebitud "saladusi" ja muud jampsi, siis tegu üsna huvitava seltskonnaga
User avatar
earache
Discens
 
Posts: 39
Joined: Thu Oct 07, 2010 12:23 am

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby Jann » Mon Nov 22, 2010 3:00 pm

50 eek eest pulli kui palju, igatahes korporatsioonist sain ka päris objektiise arvamuse isikult, kes õpib usunditeadust Tartus:
Kui anda mingi väga lühike ülevaade, siis midagi sarnast võiks öelda. Ma usun, et see on objektiivsem, kui isand Lina arvamus:

Vabamüürlaste kultus on suunatud laialt öeldes mingile elukale, keda võiks kutsuda Ülimaks Olendiks - selle sama asja silm vaatab meile vastu 50-krooniselt. Katoliiku kiriku seisukohast on tegu mittekristliku usundiga - ning usundiloolasena leian ise samamoodi. Katoliku kirikusse kuulujal peaks olema siiani ametlikult keelatud seos vabamüürlastega, Eesti luterlikus kirikus suhtutakse neisse nn poolametlikult äärmiselt negatiivselt, kuid kedagi välja ei visata sinna kuulumise eest. Kui anda selle liikumise lühikene ajalugu, siis tekkis ta esmalt valgustuslike ideede (juba 17. saj) ja muuhulgas ka nn demokraatlike väärtuste ja ka inimõiguste kaitseks. Liimeteks olid nii Mozart kui väga paljud oma aja kultuuritegeleased üle kogu maailma ja seda kuni 20. sajandi alguseni. Nende religiooni iseloomust saab kõige paremini ehk aimu Prantsuse revolutsiooni aegse Ülima Olendi Kultuse kohta lugedes. USA samaväärsete liikumiste mõjul on kujunenud sellest liikumisest tänapäeval nn ärimeeste klubi, kes värbab enda sekka ühiskonnas mõjuvõimsal või siis lootustandval positisioonil isikuid. Kui tuua näiteks USA väikelinna vabamüürlikku struktuuri, siis kuulub nende hulka tõenäoliselt kirikuõpetaja, kohalik vürtspoodnik, mõni erus sõjakangelane ja võibolla ka kooli direktor ja kinnisvaramaakler. USA kõrgema intelligentsi hulgas on nad aga ääretult vihatud - mõni ülikooli professor võib lausa sülitama ja ropendama hakata. Katoliiklaste seas Eestis nimetatakse neid omavahelistes vestlustes lutsiferiaanideks, ehk saatanakummardajateks. Teatavat sarnasust kahe liikumise vahel võib tegelikult ka leida.

Euroopas on nad äärmiselt lahknevate seisukohtadega ning ma kahtlen, kas näiteks Prantsuse ja USA või isegi Eesti vabamüürluse vahel üldse on mõtet otsida 100% mingit seost. Ka de Gaulle oli vabamüürlane - aga ei saa öelda, et ta oleks väga armastanud oma USA vennaskonnakaaslasi - pigem ta põlgas neid. Eestis kuulub nende ridadesse väga suurel hulgal kommuniste, samas väga huvitaval kombel ka tohutult palju parempoolseid poliitikuid - paljud neist ei ole kunagi varjanud oma kuulumist. USAs ei ole ei poliitikas ega äris võimalik eriti suuri tegusid teha, ilma antud organisatsiooniga seost omamata. Ka USA üliõpilaskorporatsioonid on oma olemuselt vabamüürlaste allosakondadeks ning nende seast järgmine samm edasi ongi oma kodulinna loozi liikmelisus. Infoks ka niipalju, et viimane mittevabamüürlasest president USAs oli Kennedy - sest ta oli katoliiklane. Seda ka, et hetkel ei tea ma mitte ühtegi Eesti vabariigi peaministrit, kes ei oleks olnud või ei oleks vabamüürlane (kuigi äkki Vähja Tiit siiski ei ole?).

Eesti ajaloost niipalju, et vabamüürlaste hulka on kuulunud nii Päts kui Laidoner. Võiks oletada, et see oli ka üks põhjuseid, miks neid Stalini poolt maha ei lastud. Läänes oleks võinud ehk keegi küsimusi esitada, et kus on meie vend Konstantin ja Johan. Samas oli ka valdav osa revolutsioonilisi jõude Venemaal vabamüürlased. Muuhulgas on vabamüürlaste organisatsioonide allklubideks ka näiteks Rotary klubi ja Lions klubi. Antud klubide liikmete hulgast hangitakse omale oletatavasti järelkasvu. (Siit võime ka välja lugeda, et ei saaks välistada, et ka meie auvil! Oskar Rütli kuulus vabamüürlusesse, kuigi see ei ole mu meelest siiski täpselt teada).

Igal juhul - tulnukaid nende hulgas ei ole ja väikeste laste verd nad ei joo. Samas usundiloo uurijana peab tunnistama, et tegu on mittekristliku ususektiga - mitte küll nii jube kui mormoonid või jehoova tunnistajad, aga midagi väga lähedale neile. Nende esoteerilised riitused pärinevad samuti ajast, kus toimus aktiivne hingedega suhtlemine, ennustamine jne jne. Samas - meil on demokraatlik ühiskond ja igal inimesel on õigus otsustada, kuhu kuulub.

Jüri Lina aga minge kuulama rohkem huumorivõtmes
User avatar
Jann
Centurio
 
Posts: 608
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:33 pm
Location: Tallinn

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby Jann » Mon Nov 22, 2010 3:18 pm

Kui nüüd täiesti aus olla. siis on see liikumine üpriski elujõuline ja üpriski mõjukas - ja seda kuni tänase päevani. Asi on ainult selles, et nad toimivad kui sotsiaalne võrgustik. Nad annavad üksteisele siseinfot, sõlmivad ärikokkuleppeid, panevad paika poliitilisi plaane. Samas ei tee nad seda kindlasti mingi nn ülemaailmse vandenõu korras. See ongi pigem poliitiline ja äriline ühendus - ehk kui korporatsioonis oleks eesmärgiks seatud võimu haaramaine, raha teenimine ja muud säärased asjaolud - siis oleksime ka meie vabamüürlased oma olemuselt. Mul üks sõber kes nende hulka kuulub on muuhulgas maininud, et seal pidid olema hinnas ka meestevahelised suhted. Läbi ajaloo on sinna ka kuulunud igasuguseid finantspettureid, kelme ja üleüldse ääretult kahtlast rahvast.

Nende tegutsemise alus on see, et nad arvavad, et mingi ülim olend või ma ei tea mis asi juhib nende tegevust. Lisaks kuna neil on seos muistsete katedraaliehitajatest kiviraiduritega, siis nad arvavad veel ka seda, et nad on nn pühad templiehitajad. Ühesõnaga kristlikud kirikud (ma mõtlen siin siiski mainstream kirikuid) on üpriski üheselt tunnistanud selle liikumise ususektiks või kultuseks. Nad ise muidugi üritavad väita, et tegelikult nad on ka kristlased ja et see nende elukas on tegelikult samuti kristlik jumal. Miskipärast aga paavst ei ole neid kuulda võtnud. Mu meelest on mingi kuradi eluka silm, mis igalt poolt vastu vaatab, pigem judinaid tekitav.

Aga nende kritiseerimisega avalikult tasub olla ettevaatlik. Sa ei või kunagi teada seda, kes nende hulka kuulub ja kustkohast ta välja kargab. Selle liikumise esindajatel on arusaam, et nad valdavad igavest tõde ja nad ei jäta kasutamata võimalust oma kritiseerijatele kätte maksta. Neid on täis kogu riigikogu, neid on täis ajakirjandus ja neid on täis kogu äriringkonnad. Seega - asja tasub arutada kamina juures konvendis või puhvetis meeldivas seltskonnas - mitte aga liiga avalikult.
User avatar
Jann
Centurio
 
Posts: 608
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:33 pm
Location: Tallinn

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby rax6 » Mon Nov 22, 2010 5:29 pm

Jann ära lahmi oletustega! ei viitsi ropendamisi ja p***** saatmisi kustutada ;)
rax6
MVO
 
Posts: 344
Joined: Sat Sep 25, 2010 8:34 pm
Location: EST

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby Jann » Mon Nov 22, 2010 6:23 pm

See viimane ega ka eelviimane pikem kiri pole minu, vaid selle usuteaduste magistrandi ja filosoofi oma, mis ma sellele samale kirjale vastuseks sain, mis siingi esimesena on olemas. See kuulutus. Nii et ei mina lahmi. Käin kuulan selle palagani ära ja satakale omase kriitikaga kuulan kõrv kikkis ja poleks paha vahele ka mõni intrigeeriv küsimus lennutada...i dont mind.
User avatar
Jann
Centurio
 
Posts: 608
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:33 pm
Location: Tallinn

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby Jann » Tue Nov 23, 2010 11:10 pm

TAGASISIDE JÜRI LINA LOENGULT.
Sai siis ära käidud sellel loengul. Mind võttis ausalt öeldes pahviks. 50 krooni eest sai vähemalt kõige ehtsamat klounaadi nautida, oh jeerum!
Alustan siis algusest. Loeng hakkas sellega, et astusin aulasse koos reb! Niilo, oma neiu ja b!vil! Rihkrandiga, olles just Murru Vanglast tulnud. Saalis oli ca 75% eakaid inimesi ja ülejäänud veerand olid siis tudengiealised või alla 40 eluaasta. Sellel Jüri Linal oli juba esimesel silmapilgul ehtsa hullumeelse näoilme nagu oleks kuskilt lahti lastud. Esimene teema, millest rääkima hakkas, oli oma uue raamatu reklaam, kus peaasjalikult pidi juttu olema rahvameditsiinist. Kui ta jõudis teema juurde, milleks oli "Massoonide salajastest tegemistest", siis aina hullemaks läks. Küll väitis, et nad tegelevad mingisuguse musta maagiaga ja inimkolpade ja -verega, tsiteerides ühe Rootsi 19. sajandi alguse riigipöördekatses osalenu raamatut. Kõik see, kuidas ta omaarust fakte esile tõi, oli naeruväärne. Rõhutas iga sõna nagu hullumeelne.
Üks näide, mida ta illustreeris ka väikese filmilõiguga, oli päris Jaapanist. Seal väideti, et nii muusika, sõnumine kui ka paberile kirjutatud sõna näitamine VEELE, mis oli anumas, tõi vees esile muutusi. Hiljem see vesi jäätati ja selle kristallikestes oli mingi eriline efekt esile kutsutud. Sellega ta omast arust tõestas needmise olemasolu, kuna ka inimene koosneb suurelt jaolt veest. Kui inimeselegi halvasti öelda, siis ka tema kristallikesed muutuvad... Markantseid jaburdusi leidus veelgi. Näiteks on iga asja taga massoonid ehk vabamüürlased, mis siin ilmas halvasti lähevad. Jah, needsamad, kes kummardavad kuradit ja kelle altareid oli Rootsist kuningapaleest leitud, kus oli vere ja inimkolbaga rituaale läbi viidud. Ta oli nagu vaimuhaige, kes nägi igal pool ja igas asjas massoone.
Seejärel näitas Lina 1940. aastast pärit videolõiku, kus toimus vabamüürlaseks võtmise riitus, kuhu ta aga polnud jõudnud tõlget alla panna ja siis samaaegselt luges peale nagu Kanal2 lastesaates :)
Kui see videolõik vaadatud sai, siis hakkas ta KORRAGA rääkima, kui tähtsad on D-vitamiinid ning kui valesti me toitume, hoides samaaegselt käes D vitamiini topsi. Vanurid jälgisid suu ammuli pealt koguaeg ja küsiti väga tarku küsimusi, et mis selle rohu nimi on ja kust seda saab ja kui looduslik see on. Lina vastas, et tema uues raamatus on ainuüksi D-vitamiinile pühendatud 18 lk. Seejärel, kui ma lootsin, et ehk nüüd minnakse massoonide temaatikaga edasi, tuli aga järgmine tops lagedale! K2 VITAMIIN! Kui tähtis see ikka on ja tänu massoonidele meie sellest vitamiinist midagi ei teagi muide! Kui massoonid poleks farmaatsiafirmade taga ega juhiks globaalset majandust, siis kasutaksid kõik K2 vitamiine! Tõi ka järgmise võrdluse: hetkel kasutavad inimesed muid ravimeid ja tänu sellele saavad ravimifirmad ca 40 miljardit (või oli see 400 miljardit...vahet pole) kasumit aastas, aga kui inimesed tarbiks K2 vitamiine, siis oleks selleks arvuks 4 miljonit vms. Selle kõige taga on massoonid, kes siis veel?
Kui see vitamiinijutt oli juba pool tundi väldanud, siis mul oli karikas täis. Käsi püsti ja kui sõna sain, siis küsisin, et kas Te oleksite nii kena ja ütleksite, kas tänases loengus jõutakse veel massoonideni tagasi ka või tänaseks piirdutakse siiski vitamiinide ja rahvameditsiiniga? Vastus oli, et see kõik ongi massoonidega seotud. Selle peale paar-kolm vanurit veel esireast kaebasid, et palun lase loengu pidajal rääkida ja ära sega! ...no andke andeks, ma vaid küsisin. Seda ma muidugi ei öelnud, kuid õnneks tuli minuti paari pärast vaheaeg ja mulle aitas. Mina, mu neiu ja reb! Niilo lahkusime. Teist kahte tundi sama jama kuulata!? Tänan EI! Kindel EI!

Üks positiivne iva muidugi on: ei pidanud minema Seewaldi hullumajja, et ehtsat vaimuhaiget näha. Minuteada oli ka Jossif Stalinil sama haigus, et kõik peavad talle vandenõud ja igal pool on keegi paha. Stalini jaoks olid tema vaenlased, Lina jaoks massoonid.

PS! Parim Lina näide MAAGIAST oli ikka see, et roosa värv muutvat inimest rahulikuks ja tegema musklid jõuetuks. Tõi siinkohal näiteks ka pildi USA vangikambrist, kus olid seinad roosad. See on siis tema arvates maagia. Iga loogiliselt mõtlev inimene saab aru, et värvid mõjutavad loomulikult inimese emotsioone jms. Näiteks oranž värv tekitab söögiisu (paljude sööklate seinad oranžid) ja punane teeb närviliseks, mistõttu ei maksa seinu kodus kunagi punaseks värvida jne jne.

Lühidalt, alguses oli naljakas, kuid hiljem muutus see isik juba täiesti vastuvõetamatuks ja ei tahtnud kriitiliste küsimustega teda enam pommitadagi. See oleks liiga lihtne olnud ja maaslamajat ei lööda. Kahe sõnaga: täitsa perses.
User avatar
Jann
Centurio
 
Posts: 608
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:33 pm
Location: Tallinn

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby Jann » Wed Nov 24, 2010 2:14 pm

Eelneva täienduseks veel nii palju, et see ei olnud mitte kriitika, vaid puhtalt minu emotsioon peale seda loengut. Kriitika koostamine võtaks 10 lk vähemalt, tuleks veel tutvuda tema kasutatud allikatega jne.
User avatar
Jann
Centurio
 
Posts: 608
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:33 pm
Location: Tallinn

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby issues » Wed Nov 24, 2010 5:26 pm

ka minulegi ei meeldinud seal kui asi hakkas puudutama meditsiini..Poiss ääkis,et ta saab vanakeskestest aru kuid tõesti polnud sel mingit pistmist vabamüürlusega..Üks klipp oli kust ta sellest rääkis kuid see oli ka ka kõik.ülejäänud asi nagu ennem sai jannil öeldud keerles vitamiinide ja tema raamatu ümber..tsirkust sai seal täielikult omasoodu.
issues
Immunis
 
Posts: 91
Joined: Fri Oct 15, 2010 4:59 pm

Re: LOENG MASSOONIDEST

Postby mina » Sat Dec 04, 2010 12:35 am

Siin veel massoonidest:

Hallo, Kosmos!" 26: Illuminaatide Suurmeister Leo Zagami

Sel pühapäeval, 5. detsembril kell 14
on saatel „Hallo, Kosmos!“ külas Illuminaatide Suurmeister LEO ZAGAMI, kelle relvaks on avalikustamine ning jagab kuulajatega siseringi infot ja oma nägemust maailmakorraldusest.
Leo Lyon Zagami on Suurmeister Ordo Illuminatorum Universalis´es, mis baseerub Roomas ja teeb koostööd Accademy of the Filaleti’iga ning professor Giancarlo Seri juhitud Memphis-Misraim Rite´i vabamüürlastega. Aastal 2006 sai temast nö illuminaatide vilepuhuja, kelle eesmärgiks on tuua kogu vabamüürluse ja New World Order’i tumedam pool avalikkuse ette.

Ta on ka tuntud vabamüürluse ajaloo uurija, mitme temaatilise raamatu autor ja ühenduse International Institute of World Peace aktiivne liige. Ta on loonud uue religiooni Matrixism: http://simple.wikipedia.org/wiki/Matrixism. Lisaks eelnevale on ta ka muusik ja tuntud DJ, esinejanimega Leo Young, kes esines novembri lõpul Tallinnas Mutant Discol. http://www.discogs.com/artist/Leo+Young
Pühapäeval kell 14 on eetris eestikeelse tõlkega saade, pikem ingliskeelne versioon läheb R2 kodulehele üles kella 16st.

Uuri lisa:
http://www.leozagami.com/
http://www.enigmatv.com/
http://www.memphismisraim.it/
http://www.accademiadeifilaleti.it/


Saatejuht Ingrid Peek, helirežissöörid Monika Tamm ja Sirje Raud
http://r2.err.ee/uudised?saade=285&uudis=909

Paar linki veel:
Siin üks Leo Lyon Zagami intervju Viacheslav Smirnoviga ( M:. W:. Bro. Assistant Grand Master Gran Lodge of Russia,GM:.SGC:. A:.P:.R:.MeM), kes on Vene Suurlooži esimehe Andrey Bogdanovi asetäitja. Tehtud konverentsil just enne Tallinna tulekut:
http://www.youtube.com/watch?v=cZMbKQFVCD0
http://www.youtube.com/watch?v=4WWjfnNbQEo
http://www.youtube.com/watch?v=96E7r-3jWoA
http://www.youtube.com/watch?v=zbpsaSg_RcI
mina
Tiro
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 16, 2010 10:39 pm


Return to Vabad Teemad

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron